Stigli podaci Zavoda o Sarajevu: Umrla jedna osoba, čak 487 novozaraženih

/ Komentari (2)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Koji DEBILSKI NASLOV komunistickoateistickog SDP/NS/NiP portala!

Citam jucer -u Norveskoj novinar fasovo nogu jer je napisao SAMO JEDNU recenicu koja nije bila u skladu sa onim sto je preporucio Krizni stab Norveske.A u BiH, gdje nema NIJEDNOG NOVINARA, jer su svi STRANACKI PACOVI, vec godinama u RS je samo Dodik i SNSD koji vrse PROVJERU svakog objavljenog clanka i NIJE DOZVOLJENO komentarisanje ili se mora prijaviti putem FB...ISTE gazde su im i u medijima koji gravitiraju Bosnjackom korpusu.Tamo se moze pisati sta zelis i sve anonimno, kako bi se sto veci broj MLADEZI HDZ i SNSD mogao"fasisticki ocitovati", naslovi su obicno jako negativni i cilj im je da se Bosnjacki korpus sto vise deprimira i ucini nezadovoljnim.U HB je opet druga stvar-tamo direktno iz Zagreba Vecernji list i njihov HDZ uredjuju medije.I kada dodjem na ovaj SDP/NS/NiP portal, onda me doceka debiilki naslov:CAK 487 novooboljelih...Dok u "razvijenim zemljama Evrope", iste velicine kao i BiH,danima citamo"Danas SAMO 8000 NOVOZARAZENIH"..SAMO TUTKUM ne vidi razliku i CILJ i namjeru objavljenog clanka...

DVD

Nažalost ima još onih koji sve ovo smatraju igricom. Mnogima je važnije da se ,,tuspase'' u svom kafiću da ga ljudi vide i da čuje ko je šta radio i ko je koga....Ni vlasti nisu ništa bolje.

/ Najnovije