Mnoge reakcije nakon što je Bećirović napustio studio: "Tako do potpunog poraza autogolovima"

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bookir kupio?

Je li kome palo na pamet da bi ovo moglo biti dogovoreno unaprijed izmedju Dennisa i Bookira? Daje Bookiru pobjedu, a Dennis se izvuce na neku cast?

Komentator

Jako loša poruka Bećirovića. Denis je dao autogo. Bojim se da je mnoge svoje birače izgubio sa ovim postupkom. Kako će sutra u predsjedništvu raditi? Hoće li tada razguliti kada mu se ćefne. Bakiru se brk smije na ovaj postupak. Ako koalicija koja podržava Bećirovića zaista želi da Bakira sklone sa pozicije u predsjedništvu, bojim se da je jedina opcija sada da Bećirovića podrže da povuče kandidaturu i podrže Hadžikadića. Ako to ne urade, riđoglavi Bake ode u predsjedništvo, a Seka posta prva dama, a Bosna ode još dublje u sunovrat. Ne znam šta je tu gore ....

Tanko Tankosava

Glasači će se zbog ovog postupka kandidata totalno pogubiti i jer izgleda da nemaju za nikog normalnog glasati. Ako je nepismen onda lupa, a ako je pismen onda je bahat i nadmen. Izgleda da je Bečirević stara Zlatkova škola. Najpametniji i najjači. Nije prvi put da neko iz SDP a napušta sjednice u znak tzv.protesta i onda naprave još gore. Neka je Bošnjacima Bog na pomoći.

Užas!

Nekulturno, degutantno i nedržavničko ponašanje. Užasno razočarenje! Ni ove godine nemam za koga glasati, gasi se i posljednji tračak nade da će ovdje ikada biti bolje....

Glupan

Ovaj denis nije za kantonalne skupstine a hoće u predsjedništvo katastrofa od čovjeka.

Gost_Radio_Sarajeva

Javno mnjenje je podjeljeno po nekim anketama, tako da mi reakcije ne izgledaju reprezentativno.

*** su ***psi

A zašto bi zbog toga trebao Bećirević da izgubi glasove On je došao hrabro da se suoči sa kriminalcem bakirom.Bakir je taj koji bi trebao izgubiti .jer nije smio doći i sučeliti se sa gospodinom Bećirevićem..Tim svojim nedolaskom on ponižava ne samo Denisa već i cijelu BiH .On dokazuje da nisu mu bitni niko već samo fotelja ,kao on nije dužan narodu da iznese istinu i odgovara na pitanja.Ma ****a mu *****ina.Il džukela nesmije da se suoči jer bez savjetnika nezna ništa da priča SEM o svom babi i ratu **** majku svoju. Nikad ne izlazi u javnost da bi iznio svoje neke planove il radove.A to mu je dužnost Jer naša je država a ne njegova čaćevina.Narod mora da ima odgovore na sva pitanja.Denis pokazao svoju istinu i došao nakon je se plašio.

komentar

Denise, izgleda da si ti samo losa kopija Lagumdzije ili ti je vrana usput do studija popila mozak?! Jedno je sigurno, izgubio si moj glas! Veliko razocarenje!!!

Tuner

Pametan.

Komentator

A zašto bi zbog toga trebao Bećirević da izgubi glasove On je došao hrabro da se suoči sa kriminalcem bakirom.Bakir je taj koji bi trebao izgubiti .jer nije smio doći i sučeliti se sa gospodinom Bećirevićem..Tim svojim nedolaskom on ponižava ne samo Denisa već i cijelu BiH .On dokazuje da nisu mu bitni niko već samo fotelja ,kao on nije dužan narodu da iznese istinu i odgovara na pitanja.Ma ****a mu *****ina.Il džukela nesmije da se suoči jer bez savjetnika nezna ništa da priča SEM o svom babi i ratu **** majku svoju. Nikad ne izlazi u javnost da bi iznio svoje neke planove il radove.A to mu je dužnost Jer naša je država a ne njegova čaćevina.Narod mora da ima odgovore na sva pitanja.Denis pokazao svoju istinu i došao nakon je se plašio. ka Srbi su pogani psi Evo odgovora na pitanje "Zašto bi Denis igubio": Zato što Bakirovo izborno tijelo ne razmišlja na isti način kao i glasačko tijelo Denisovo. Zapravo Denisovo glasačko tijelo razmišlja svojom glavom i donosi odluku na osnovu sopstvene procjene kandidata, za razliku od Bakirovog glasačkog tijela koje više liči na stado koje ide za samoproklamovanim čobanom koji ih i muze i šiša i na kraju fašira.

Ljiljan:SERVI/SLUGE (današnji srbi krivoslavci)!

Su ka rpatska g ovna divlji ljudi su to!

bravo

Jako loša poruka Bećirovića. Denis je dao autogo. Bojim se da je mnoge svoje birače izgubio sa ovim postupkom. Kako će sutra u predsjedništvu raditi? Hoće li tada razguliti kada mu se ćefne. Bakiru se brk smije na ovaj postupak. Ako koalicija koja podržava Bećirovića zaista želi da Bakira sklone sa pozicije u predsjedništvu, bojim se da je jedina opcija sada da Bećirovića podrže da povuče kandidaturu i podrže Hadžikadića. Ako to ne urade, riđoglavi Bake ode u predsjedništvo, a Seka posta prva dama, a Bosna ode još dublje u sunovrat. Ne znam šta je tu gore .... ka Komentator Sjajna analiza!

Pravi potez

Zasto bi se upustao u debatu s Hadzikadicem koji svakako otima njegovo glasacko tijelo? Jasno je rekao da ne dozvoljava Izetbegovicu da ga kanalise u tom smjeru.

Ali ces ipak za svaki slucaj za Bookira? :)

Nekulturno, degutantno i nedržavničko ponašanje. Užasno razočarenje! Ni ove godine nemam za koga glasati, gasi se i posljednji tračak nade da će ovdje ikada biti bolje.... ka Užas!

Indigo

zašto SDP šuti o ovom debaklu Bećirevića????

nije se niko našao pametan do tebe

Je li kome palo na pamet da bi ovo moglo biti dogovoreno unaprijed izmedju Dennisa i Bookira? Daje Bookiru pobjedu, a Dennis se izvuce na neku cast? ka Bookir kupio?

kada neko izda kao ti mora da

je TUGA

/ Najnovije