Stigla reakcija iz Ambasade SAD: 'Napadi na povratnike su neprihvatljivi'

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Proteus2

***

Haha

Šta je ovo alashe nedragi? “U istom duhu, veličanje srpskih ratnih zločinaca u Višegradu i paljenje zastave RS u Zenici bile su neodgovorne provokacije koje su povećale tenzije i doprinijele podjeli tih zajednica.”

Neprihvatljivo je mislim

Da držite iz nekog nepoznatog razloga ovoj šumskog čovjeka tamo gdje ste ga Vi postavili. Zaista neprihvatljivo

SAS6

***

Proteus2

Napadi na državu su prihvatljivi, to je po ovome američkom dobitniku odlikovanja sasvim OK. Kakav je ovo lik??!! A nije u stanju da spriječi korupciju u svojoj ambasadi, a nama bi da upravlja državom!!

Proteus2

Molim još jedno odlikovanje za ***.

Banja Luka

Dodik i Pejina unuka zavadili bi dva oka u glavi..Dva huškača..

/ Najnovije