Stigla i do Vatikana: Papa Franjo vlasnik povelje kralja Tvrtka I Kotromanića

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Jarani

Pas mu familiju pa to je vlasnistvo drzave.Zaustaviti izdaju.Hitno.

Mile Ličanin

Lijepe riječi su ukras!

Princ Eugen

***

Roko

Kad su se ono manjine posrbile i pohrvatile? Ah da, u 20. stoljecu i to za vrece zita.

Kako

Kad su se ono manjine posrbile i pohrvatile? Ah da, u 20. stoljecu i to za vrece zita. ka Roko Srpski manastiri dragutina nemanica u bih iz 13 vijeka liplje, suplje, ozren itd. Koje su djamije iz 13 vijeka, nabroj.

gogo

postoji uočljiva razlika u izjavama nakon posjeta, Vatikana i Becirovica. Naime Vatikan spominje ravnopravnost tri konstitutivna naroda a Becir nije zagrijan za tu pricu. Izgleda da je pored sve ove slatkorjecivosti, lijepih slika i rijeci koje su ukras te privida postovanja, zapravo nema zajednickog stava ili je Becirovic obmanuo Franju. Kako god nesto tu ne stima.

Eugen Savojski

Turski kolonisti na aparatima😆

/ Najnovije