Stigao žestok odgovor iz DF-a: Hvala na pozivu, ali dok traje državni udar...

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Biden

Dok JE Boga bice i Bi H i Bošnjaka umrite ljubomorni

Rus-mir

Je li ovo taj Đonlagić na fografiji? Nije mi poznat...

Guest

BRAVO,ovo je pravi čovjek na pravom mjestu.

Panzer

Nema više Bošnje dosta je bilo džematlija sejdo ne smije ni do Neuma hahaha čuj šuplje on se nasekiro šatro zbog dodika

gost

Nema više Bošnje dosta je bilo džematlija sejdo ne smije ni do Neuma hahaha čuj šuplje on se nasekiro šatro zbog dodika ka Panzer Glupane, Željko je i dalje predsjednik koji tebe i tvoje predstavlja, i bit će to i u budućnosti. To je nešto što ne možete promijeniti nikako. Zato vam je bolje da se smirite i ne laprdate bez veze..

Леми

Жестоко! Изненадио бих се да сам чуо да је овај лажњак рекао да је спреман за разговор и договор.

Komso

Pa dragi moji gradjani gdje ste bili 91ve?Sto tad ne glasaste za gradjansku opciju?Reformisti samo 2 posto dobili?Kakav ljigav narod.Lijepo zamotana teznja za dominacijom, naravno da ce vecina uvijek izabrati nekog iz svog naroda Sreca prozreli su vas svi

Izbor

Bravo, za Komšič.

/ Najnovije