Stigao ljutit komentar iz Rusije na današnje zaključke PIC-a: "Primorani smo..."

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ghost

...uz uzajamno prihvatanje kompromisa. Bas tako objasnite vasem igracu, on to bas i ne razumije.

Koel

Mozete ga poflautati skupa s ovim iz manjeg entiteta

Guest

RUSKA POLITIKA JE PRAVO GLUPA! TO SAM IM REKAO I U LICE!!! UMJESTO DA KAO GOSPODA, SMIRE DODIKA, POMIRE NARODE U BOSNI I HERCEGOVINI I PREUZMU, INVESTIRAJU U OVU MALU ZEMLJU SREDSTVA I TAKO PREUZMU ULOGU IZUZETNOG PRIJATELJA DRŽAVE (A SAMIM TIM I IZUZETAN GEOPOLITIČKI POLOŽAJ U JIE) ONI SE PREPUCAVAJU KAO MALA DJECA SA EVROPOM I AMERIKOM OKO NEBITNOG LIKA ŠMITA KOJI (SVE I DA HOĆE) NE MOŽE NIŠTA URADITI!!! U VELIKOJ RUSIJI MALI MOZGOVI VODE STRATEGIJE ZA BSLKAN!!

Samo se vi dogovarajte ali smo mi u bosanskim sumama pod punom ratnom spremom i u maskirnim uniformama! Mi cemo je odbraniti ko i 92.-95. I moze biti samo veca nikako manja! NIKAD NAS VISE NECETE UHVATITI NA SPAVANJU!

.

BiH

You and your statements are irrelevant and they have no weight. It is best to leave the territory of BiH and deal with your problems somewhere. The peoples of BiH do not recognize you and we will not allow your interference in the affairs of our country.

Nato

Dodik je odveo BiH u Nato šta to vama smeta.

HNS HDZ

The OHR should remain and at the same time all judges of the BiH Constitutional Court should be replaced by foreign judges.

Ja

Hvala puno Rusijo..

/ Najnovije