Stevanović: Sanja, dođi do prijatelja Bošnjaka i Hrvata, imaćeš što duša poželi

/ Komentari (19)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

moj Dragane

zasto trositi vrijeme i energiju na covicevu placenicu i hdzovog glasnogovornika

Nino

Zašto trošite vrijeme na nešto pto je laž.. Vidjelo se sve ovih dana.. Multikulti..

Thor

Doktore, kad pisete nekome koga persirate, pisete veliko slovo - Vama. Kad se obracate Bogu (mozda ste ateista, komunista, pa ne znate, evo prilike da nesto naucite pod stare dane), kazete molim Te Boze, a kad ste s nekim na 'per tu', ne pisete veliko slovo. P.S. Molim napisite imena restorana u Sarajevu u kojima se sluzi svinjetina. Licno ne jedem zbog zdravlja. I malo se raspitajte kad se stranci ljute sto u hotelu ne mogu popiti aperitiv.

@ draga Sanja

zaboravih napomenuti sa smo citav rat u podrumu u jednoj serpi kuhali za sve.. kako tad, tako i danas.. svima cestitam sve praznike i zelim zdravlja, srece i rahatluka, abd ako je drugima dobro i ako su sretni i veseli, bice i meni nafake i radosti sa njima!

@ draga Sanja

zaboravih napomenuti sa smo citav rat u podrumu u jednoj serpi kuhali za sve.. kako tad, tako i danas.. svima cestitam sve praznike i zelim zdravlja, srece i rahatluka, abd ako je drugima dobro i ako su sretni i veseli, bice i meni nafake i radosti sa njima!

N

Sta ***iz ***entiteta zna sta se desava u sarajevu

Habuhabuhabu

Nije to ista svinjetina. U Sa je halal. Ne bi ona jela te svinjetine ni tih čvaraka.

Habuhabuhabu

Provjeriš što se nudi u hotelu prije nego rezervišeš sobu. U čemu je problem. Pitaš k'o čovjek koga nešto zanima.

Hi igdklj

Žena od reči do reči rekla punu istinu o učmaloj ksenofobnoj kasabi i njenim stanovnicima koji kao merhametli nekome nešto dopuštaju i doziraju. Sarajevo se u svojoj suštini svelo na nivo zavidovića i to je puna istina.

Pike

Imam izazov za doktora. On i ja krenemo od Ilidze prema Baščaršiji i ulazimo u hotele, ugostiteljske objekte i mesnice i tražimo da nas posluže jelom od svinjskog mesa. U kojem god budu imali jelo od svinjskog mesa ja lično plaćam ceh. To se odnosi i na velike hotelske lance u Sarajevu gdje ćemo takođe tražiti da nas posluže pored jela od svinjskog mesa i alkoholnim pićem. Opet ako budu imali i jedno i drugo ja sve plaćam. Ako čita ovaj post neka se javi da se dogovorimo oko uslova i vremena kada bi ovu sktivnost sproveli u djelo.

H good do k

Bošnjak se može praviti i glup pa ne razumeti da je problem sa svinjetinom i alkoholom povezan sa evidentnim nestankom nebošnjačkog stanovništva. Mislim posle svega nije ni bitno da li se bošnjak pravi ili je zaista glup. Ta glupost je dovela do regresije jednog srednjeevropskog gradića u tursku kasabu. E sada kako imamo stabilne većine na teritorijama kojima se turski zeman i estetika baš nimalo ne sviđaju dođosmo do trenutka istine. A istina je da ni pod njima ni sa njima drugi i drugačiji ne žele da žive :)

Kuronja

Ovoj karptskoj krmači što jede svinjetinu vjerovatno dosta fali obrezani feslija koji je više ne zuza!

Pike 01. 01. 2022. u 01:33:36

ponesi kameru i sve snimaj, pa postavi na youtube, vimeo, itd. ;-))) nek se zna kakva je islamistička kasaba.

za Hi igdklj

>>Žena od reči do reči rekla punu istinu o učmaloj ksenofobnoj kasabi i njenim stanovnicima koji kao merhametli nekome nešto dopuštaju i doziraju. Sarajevo se u svojoj suštini sv Samo smo tebe cekali da nam ti to kazes pametni. Sta ce ko jesti nije tvoj problem, vodi racuna o svom ponasanju . Da je svinjetina neki kvalitet mesa to je posnato da NIJE, Svinje su poznati svejedi, što znači da se hrane i biljkama i životinjama čak i svoje vrste. poznate su po tome što jedu doslovno sve uključujući kukce, crve, koru drveta, lešine, štakore, izmet (također i vlastiti), smeće i druge svinje. Ovo je razlog zasto niej cijenjeno meso - jedu druge svinje pa zakljucak ti se sam namece

Cufpucupu

Ama džaba šuplja, srećan vam kalendar i dedo hidžret samo mimo nas ;)

Guest

Guest @ Mrzotelj PDA Kako te nije sramota kriviti sto grad nije dobro okicen. Gradjani tog istog grada su gladni legli da spavaju nije im do njih,a ne do Nove godine. A ona trokrilna krmaca sto trazi svinjetinu to je namjerno podmetanje klipova. Ako joj se ne svidja grad Sarajevo neka ide kod " promicatelja evropskih vrijednosti legitimnog predstavnika" hala i kanala ortodoksnog kamenjar sko-cgoskog lopova tamo ce biti svasta od pokradenih novaca kupljeo.Neka ide tamo gdje ima brloga bolje ni izgledom ni pamecu nije zasluzila.

Prosetaj

Imam izazov za doktora. On i ja krenemo od Ilidze prema Baščaršiji i ulazimo u hotele, ugostiteljske objekte i mesnice i tražimo da nas posluže jelom od svinjskog mesa. U kojem god budu imali jelo od svinjskog mesa ja lično plaćam ceh. To se odnosi i na velike hotelske lance u Sarajevu gdje ćemo takođe tražiti da nas posluže pored jela od svinjskog mesa i alkoholnim pićem. Opet ako budu imali i jedno i drugo ja sve plaćam. Ako čita ovaj post neka se javi da se dogovorimo oko uslova i vremena kada bi ovu sktivnost sproveli u djelo. ka Pike Pa ko dolazi jos u eksluzivne restorane da jede svinjetinu? Ostavi se tvoje provokacije, da je dobro i zdravo meso nudi li bi ga na svakom koraku. Hvataj se birtije i brlje .

za za Hi igdklj

>>Bošnjak se može praviti i glup pa ne razumeti da je problem sa svinjetinom i alkoholom povezan sa evidentnim nestankom nebošnjačkog stanovništva. Mislim posle svega nije ni bitno da li se bošnjak pravi ili je zaista glup. Ta glupost je dovela do regresije jednog srednjeevropskog gradića u tursku kasabu. E sada kako imamo stabilne većine na teritorijama kojima se turski zeman i estetika baš nimalo ne sviđaju dođosmo do trenutka istine. A istina je da ni pod njima ni sa njima drugi i drugačiji ne žele da žive :) Ruku na srce ,nisi u pravu. Niko te nije otjerao nego si sam otisao i izgubio si ono sto si imao zato sto si sjedio na dvije stolice- neiskrenost prema samom sebi. Tako su tisuce Hrvata pravolsavne vjere napustile Hrvatsku i otisle u Srbijusa svojig imanja za boljim zivotom i sada cuce i came u jednoj sobi u izbjeglistu bez nade da ce se situacija promijeni. Sagledaj sta si ti iamo a sta si htio da prigrabis i zasto se to izmaklo.

da li ti to pametan ?

Bošnjak se može praviti i glup pa ne razumeti da je problem sa svinjetinom i alkoholom povezan sa evidentnim nestankom nebošnjačkog stanovništva. Mislim posle svega nije ni bitno da li se bošnjak pravi ili je zaista glup. Ta glupost je dovela do regresije jednog srednjeevropskog gradića u tursku kasabu. E sada kako imamo stabilne većine na teritorijama kojima se turski zeman i estetika baš nimalo ne sviđaju dođosmo do trenutka istine. A istina je da ni pod njima ni sa njima drugi i drugačiji ne žele da žive :) ka H good do k Hoces reci da si ti pametniji nego Bosanci i Hercegovci islamske vjeroispovjesti. Pa pravolsvci i katolici ne prave sale na svoj racun jer su toliko iskopleksirani i istraumirani i sve sto rade nije po Bibliji -onih prvih 10 nacela koje jedan pravi vjernik mora da zna i da ih primjenjuje. AKo zna dobro svoje karkateristike onda mozes i da sesalih nacun je r to pokazuje sirinu pogleda i spoznaje. A ti koji si generacijama obitovao u vukojebini ne moze sto shvatiti jer da bi shvatio mora tvoja svijest i um da se modifikuju a za to je potrebno nekoliko stoljeca. Zato dosta te suplje od iskopleksiranih izoblicenih vjernika koji ni V od vjernika nisu.

/ Najnovije