Stevanović: Sanja, dođi do prijatelja Bošnjaka i Hrvata, imaćeš što duša poželi

19
Radiosarajevo.ba
Stevanović: Sanja, dođi do prijatelja Bošnjaka i Hrvata, imaćeš što duša poželi
Anadolija / Doktor Dragan Stevanović

Bh. građane šokirao je prilog Branke Kusmuk ""Кakve poruke Sarajevo šalje protjerivanja novogodišnjih obilježja i ratnim simbolima?" u koje, između ostalog, politolog Sanja Vlaisavljević, inače savjetnica za obrazovanje, znanost, kulturu i sport u Ministarstvu civilnih poslova BiH, je rekla za RTRS kako u "priču o multikulturalnom Sarajevu vjeruje samo Republika Sarajevo".

"Dakle ne postoji multietnički grad Sarajevo. Imate svinjetinu koja je protjerana iz Sarajeva, imate Djeda Mraza koji je protjeran, a sada imate i svjetlosnu rasvjetu… imate sve što je odraz multikulture, a da je protjerano iz Sarajeva”, zaključila je Vlaisavljević.

Između ostalih, danas joj je odgovorio i Dragan Stevanović, ugledni sarajevski ljekar čiju objavu prenosimo u cijelosti.

Trener iz Bosne i Hercegovine dobio jedno od navrijednijih priznanja u karijeri

Trener iz Bosne i Hercegovine dobio jedno od navrijednijih priznanja u karijeri

"Sanja Vlaisavljević rođ.Bucalović

Pozivam Te u goste, provodaću Te po više restorana u Sarajevu u kojima se do mile volje možeš najesti svinjetine i napiti alkohola.

Ako Ti nije dovoljno evo zovem Te za Novu godinu u svoj dom,u prisustvu mojih prijatelja Bošnjaka i Hrvata imaćeš na stolu što Ti duša poželi i čvarake i prave domaće slanine, sve kupljeno u sred Sarajeva kojeg očito ne poznaješ u dušu. Bujrum", poručio joj je Stevanović.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (19)

/ Povezano

/ Najnovije