Stevanović podnosi ostavku: 'Izgubio sam povjerenje u pojedince iz Trojke, djeca se otela kontroli'

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Iki

Trojka prelazi u dvojku.

Hehe

Cuj ovoga. Nije bitno sto je Mandić los načelnika nego sto je nas

Borac sa Žuča

Svaka čast za učinjeno. Nekim, uglavnom foteljašima (ministrima) iz trojke ne može se ništa vjerovati. Nema razlike između svete trojke.

neko

I ako su Mandić i Tanović podbacili, NiP je pun razmaženih neradnika koji su se dobro umislili, tako propali teniser bez dana pravog radnog staža hoće da bude načelnik jer se preziva Ademovic. Taj dio NiP-a bukvalno radi kile bifteka kolje cijelog vola i ako Dino ne reaguje na vrijeme sve bi se moglo raspasti kao kula od karata, a da se može bolje dokazuje Muzur

Slinomir

100% siguran sam da je ovaj dr. ezdea bot!!! Jer ko se usudi berem malkice kritikovati bijelog međeda, znanog kao trojka, automatski je ezde bot. Ha ja

OHNO

Nije mi jasno sta od onog za sta NIP osudjuje Mandica nije istina? Ako je istina, a oni grijese samo zato jer kritikuju nedodirljive onda ta trojka stvarno ne valja i nije puno bolja od SDA . Mandic ne moze biti zasticen samo zato sto nije SDA i zbog pripadnosti stranci.

Uh načepili ti brata Mandica

jesi se usplahirio

/ Najnovije