Stanivuković, Karić i Kordić zajedno sa Baerbock prošetali Baščaršijom

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

Lijepe riječi su ukras

Gulliverus

Vala baš, ova * poziva mlade snage, *škripavca iz BL, *mu Draža mater!! Takođe i HDZ sluzi.

Tabasco

Lijepe riječi su ukras

AsAsova

Lijepo ih je vidjet.. Oni su bar neka nada u bolje sutra..

Gradonacelnice

Lijepe riječi su ukras

.

Vala baš, ova * poziva mlade snage, *škripavca iz BL, *mu Draža mater!! Takođe i HDZ sluzi. ka Gulliverus ___ TAČNO TAKO. ALI NAŠE MATORE **ĆE GA OPET *PO ČARŠIJI.. TREBA *SAMO UPITAZI POSRŽAVA LI PUTLERA/RUSIJU I SVE ĆE BITI JASNO. Naravno da mladočertnik podržava Putlera. Od milijardi stanovnika ove planete samo Sirija, srbija i Sjeveroistočna Bosna Podržavaju zvjeri koje bombarduju porodilišta... I ovaj mladočetnik..

Staaaa???

Lijepe riječi su ukras

robot

nakon duuugo vremena lijepa vjest

čč

Lijepe riječi su ukras

Mozak

Lijepo ih je vidjet.. Oni su bar neka nada u bolje sutra.. ka AsAsova Debili poput tebe su siguran znak da bolje sutra NIKAD neće doći

Bosna

Svi oni koji na bilo koji nacin izbjegavaju jasno priznati genocid u Srebrenici ne treba da se slobodno secu Bascarsijom a ni Bosnom i Hercegovinim eno im Srbije pa neka se tamo prazne Dosta vise cetnickog mahnitanja !!!!!

Pop

zasto redakcija uklanja komentare koji se odnose na Srpske zrtve Sarajeva koje su na Kazanima masakrirali pripadnici 10. Brdske brigade tzv.armije bih?

Bosanac

zasto redakcija uklanja komentare koji se odnose na Srpske zrtve Sarajeva koje su na Kazanima masakrirali pripadnici 10. Brdske brigade tzv.armije bih? ka Pop heroj Caco vas je trebo sve potamanit zivotinje genocidne

Bosanac

zasto redakcija uklanja komentare koji se odnose na Srpske zrtve Sarajeva koje su na Kazanima masakrirali pripadnici 10. Brdske brigade tzv.armije bih? ka Pop heroj Caco vas je trebo sve potamanit zivotinje genocidne

Po kojem osnovu su ova dvojica tu danas?

Ko ih je zvao i zbog cega su tu konkretno? Zasto je Mostar ili Banja Luka relevantnija trenutno od Tuzle, ili Zenice, ili Gorazda, Bihaca, Travnika, Trebinja, Jajca, Doboja ili Kljuca, Orasja, Srebrenice, Brckog, Livna ili Bosanskog Novog? Ovo je sramotno!

nasvasta

Šta će litijaš u Sarajevu.

Bosanac

Ovi laju protiv Bosne i rade protiv Bosne al trce zivotinje u Seher

Hercegovac u Bosni

Ako je Stanivukovic alternativa onda nema dalje. Ovaj iz Mostara, Kordic, covjek je pristojan, koliko sam vidio, trudi se da budu normalni odnosi.A Benjamina, od pocetka mandata i svega i nicega, najvise fb.

/ Najnovije