Stanivuković: "Dodik je izabrao stranu u Sarajevu, stao je ispod Turske i zastave BiH"

8
Radiosarajevo.ba
Stanivuković: "Dodik je izabrao stranu u Sarajevu, stao je ispod Turske i zastave BiH"
FOTO: Facebook / Draško Stanivuković

"Gospodin Dodik je izabrao stranu, on je stao ispod turske zastave i zastave BiH, na sastanku u Sarajevu. Nije imao čak ni na reveru zastavu Republike Srpske", rekao je gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković.

Stanivuković je uoči početka zvaničnog programa završne manifestacije Kočićevog zbora u Stričićima na Manjači, ocijenio da je “Dodikovo srpsko jedinstvo, kao i običano, i ovog puta potrajalo sedam dana”.

On nema mišljenje, on mišljenja mijenja kao čarape, na dnevnoj osnovi, mišljanja je mladi gradonačelnik Banje Luke.

Ćudić: "Drage kolege, da li se sjećate gdje ste bili u ljeto 1992...."

Ćudić: "Drage kolege, da li se sjećate gdje ste bili u ljeto 1992...."

"On je čovjek prošlosti. Ustvari, Dodik je već prošao, samo to još niko nije glasno rekao", poručio je Stanivuković, piše Srpskainfo.

Podsjećamo, 27. augusta u BiH je boravio predsjednik Turske Recep Tayyip Erdogan. U Sarajevu je održan sastanak predsjednika Turske i članova Predsjedništva BiH, a sastanku je prisustvovao i Milorad Dodik, koji se obratio medijima nakon sastanka. 

Dodik je, između ostalog, izrazio žaljenje što Turska nije bila više uključena u izbor visokog predstavnika, ali je iskoristio priliku da još jednom 'zaprijeti' disolucijom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (8)

/ Povezano

/ Najnovije