Šta su rekli Bećirović i Hadžikadić u večerašnjoj debati

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ademir

Bećirović je školski primjer kako se ne treba voditi kampanja! Od sigurne pobjede je kroz ove debate došao u veresiju

Bolji Hadžikadić

Kulturan, odmjeren i realan!! Bećirević se ne može osloboditi sjenke Izetbegovića..proganja fa očito..postaje mu noćna mora!

Kookir je smece, ali pobijedit ce on.

Zasto? Zato sto za njega glasuje selendretina, dzehemahatlije, nemusta raja koja dva i dva ne moze zbrojit.. To je njegova masa biraca, a njih je najvise.

ZBUNJOZA- ima li odgovor?

Kad i koliko Hrvati dodje u Bosnu? Zasto u BiH gotovo nemamo slavenski gen? Kako nasi Franjevci nisu znali za Hrvate u Bosni do XX vijeka? Kako Srbija nije znala za Bosanske hrvate do 1918? Kad je drzava Bosna bila dio drzave Hrvatske? Zasto u Hrvatskoj doskora nije bila Dubrovacka republika, Dalmacija, Slavonija? Zasto se u Hrvatskoj nije govorila ikavica? Zasto VP u BiH V Insko javno kaze politickom vodjstvu RH da ona nema dijasporu u BiH? Sto se onda petljaju u inutarnje stvari BiH? Kako mogu biti nacije bivse Kraljevine SHS izvan maticnih drzava, a da nisu nacionalna manjina?

No name no name

Kad i koliko Hrvati dodje u Bosnu? Zasto u BiH gotovo nemamo slavenski gen? Kako nasi Franjevci nisu znali za Hrvate u Bosni do XX vijeka? Kako Srbija nije znala za Bosanske hrvate do 1918? Kad je drzava Bosna bila dio drzave Hrvatske? Zasto u Hrvatskoj doskora nije bila Dubrovacka republika, Dalmacija, Slavonija? Zasto se u Hrvatskoj nije govorila ikavica? Zasto VP u BiH V Insko javno kaze politickom vodjstvu RH da ona nema dijasporu u BiH? Sto se onda petljaju u inutarnje stvari BiH? Kako mogu biti nacije bivse Kraljevine SHS izvan maticnih drzava, a da nisu nacionalna manjina? ka ZBUNJOZA- ima li odgovor? A kako je Bosna bila velika sve do mora .Pa pogledaj ti majmune onda dali je hrvatska uopšte postojala.Sve dok vam Tito nije daoKako je nastala tako bi mogla i nestati i da Bosna bude sve do mora.

Kad dodje vrijeme za to i Neum cete izgubit!

A kako je Bosna bila velika sve do mora .Pa pogledaj ti majmune onda dali je hrvatska uopšte postojala.Sve dok vam Tito nije daoKako je nastala tako bi mogla i nestati i da Bosna bude sve do mora. ka No name no name .............. More nije za ovcare koji ne znaju ni sta je voda, a kamoli plivat u moru.

/ Najnovije