Šta su čuli svjedoci u noći kad je stradao Dženan Memić: Udarci, vrisak i naredba

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

gost

Još jedna u nizu laži.

Stoka

Svjedoci koji su culi kako djevojka vristi i nisi prijavili. A "ozalosceni otac" kaze sreca pa nisu prijavili. Fuj fuj fuj fuj fuj bolesnice jedan!

Mrš

Više i vi i Alisa u p.m.

Licno ja

Dokad ce ova dva tenka obmanjivati javnost? I maltretirati nas casne i postene gradjane.

Nick

Sad ne valja ni sto je djevojka zvala upomoc?!! Wtf????

Amoralne osobe

Sve sto drugom si cinio ili cinis zlo , dao Bog da ti se vratii kao i tvojim nasljednicima i to sa kamatom .

Pitanje?

Kakvi vrisci? Ako moze novinar da bavi novinarstvom.

Pobogu

Morate li svaki dan...

NB

SDA & kriminalci lokalni i na pozivijama = današnje stanje društva. Sve opljačkano, sve devalvirano... Samo još štekču ovi lajavci bolesni u komentarima i tačno je primjetno, hvala Bogu, da im se približava kraj. !!!

/ Najnovije