Tanja Fajon na večeri sa članovima Predsjedništva BIH

Radiosarajevo.ba
Tanja Fajon na večeri sa članovima Predsjedništva BIH
Photojoiner / Tanja Fajon imala neformalnu večeru s članovima Predsjedništva BiH

U Briselu je večeras podržan zanimljiv susret. Tanja Fajon, poslanica Europskog parlamenta na svom Facebook profilu objavilaje  fotografije sa večere s trojicom članova Predsjedništva Bosne i Hercegovine, predsjedavajućim Miloradom Dodikom, te članovima Željkom Komšićem i Šefikom Džaferovićem.

Fajon je uz fotografije je napisala da je riječ o neformalnoj večeri u kojoj se vodio vrlo neposredan i otvoren razgovor.
 
"Jedinstvena noć. Neformalna večera uz veoma iskren i otvoren razgovor sa trojicom članova Predsjedništva BiH. Čini se kao da imaju mnogo više zajedničkoga od onoga što ih dijeli", napisala je Fajon.
Tanja Fajon na večeri sa članovima Predsjedništva BIH - undefined

Podsjetimo, članovi Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik, Željko Komšić i Šefik Džaferović održali su sastanak i sa Federicom Mogherini, visokom predstavnicom za vanjsku i sigurnosnu politiku EU.

Milorad Dodik, predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine, kazao je da su u Briselu ponovljena dva ključna pitanja za BiH - a to su Upitnik EU i formiranje vlasti.

 

On je kazao da će BiH do 1. novembra pokušati da dođe do kandidatskog statusa.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije