Šta se dešavalo u sarajevskoj školi? Saudin Sivro sve pojasnio

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Profesorica je bila na ČASU

ja

sejtan ministrica

Geograf

Ja sam Magistar geografije, 2013 prosjek 9,6. Evo vec 8 godina perem usrane babe u Njemackoj, nikad nisam imao priliku ni da odstaziram.

Dora

Kada Sivro uzme stvar u svoje ruke.To je onaj protiv kojeg se vodi ( i odugovlači), nekoliko krivičnih postupaka).Sve je javnosti trebao objasniti neko relevantniji.Ostali smo uskraćeni za informaciju koje su,i da li su poduzete neke disciplinske mjere ili je podnijeta prijava .Ali,to je Sivro: nekompetentan,neodgovoran i grabezljivac.

Gaga

Svi ste vi zlostavljaci, a samo da napomenem da i pored od strane prosvjetne inspekcije utvrđenih nedostataka za nekog nastavnika NE POSTOJI zakonski nacin da se tom nekom nastavniku uruci otkaz o radu. To nije moguce. Prosao sam sve ovo sa jednim zlostavljacem u osnovnoj skoli u centru Sarajeva gdje su isla moja djeca (rijesio sam to na drugi nacin, takodjer nepovoljan za zlostavljaca).

Elenorin

Svi ste vi zlostavljaci, a samo da napomenem da i pored od strane prosvjetne inspekcije utvrđenih nedostataka za nekog nastavnika NE POSTOJI zakonski nacin da se tom nekom nastavniku uruci otkaz o radu. To nije moguce. Prosao sam sve ovo sa jednim zlostavljacem u osnovnoj skoli u centru Sarajeva gdje su isla moja djeca (rijesio sam to na drugi nacin, takodjer nepovoljan za zlostavljaca). ka Gaga Iskreno se nadam da cete i ti i tvoja djeca ici u Njemacku. Ovdje ste totalno stetocine, i obezvrijedjujete posao nastavnika. Vjerovatno je tvoje dijete bila neka danguba i svima isla na zivce sto nije mogla barem malo sa se fokusira na rad i ucenje. Idite, i nece niko za vama zaliti.

Upitnik

Šta ima sindikat i ovaj ćelavac sa jednim izolovanim događajem? Koja sindikalna prava su narušena pa da se on javlja? Umjesto da zaštiti kolegicu, koja je očito u problemima, ljigavac je našao prostora za samopromociju.

Eee Sivro

Eh nek je on pomenio novuinistricu. Javalskuk u prosvjeti decenijama i sad fol ministrica koja je tu godinu mu kriva. E Sivro Sivro....sram te bilo. Kod nas su drzavni sluzbenici zasticeni ko bubreg u loju i zakonski im ne mozes haman nikako dati otkaz a tebi fol sada nova vlast kriva. Jeftina politicka potkusurivanja.

Hercegovac u Bosni

Ministri se mjenjaju,vlde odlaze,narod odlazi ali je Sivro kontinuitet.Do penzije Sivro, nedaj se!

Azazel

Ovaj 'glavusa' je za osnovne skole, postupak protiv njega (sramna nedjela) govori ko I Kakav je, gubi se smrdu pogani

Tttt

100% istina. Dok sam pohadjala Obalu (2014-2018) bilo je profesora slucajeva za psihijatrije koji su nas na razne nacine zlostavljali. Ruku na srce, ne moze ih se sve strpati u isti kos, bilo je odlicnih predavaca, ali su u manjini. Velika vecina su bili pedofili, dementni, s razlicitim dijagnozama, sadisti i napacenici koje su vlastite probleme rjesavali istresajuci se na ucenicima.

Ghost

Lobotomija

Korisnik19

Zar ovaj sa volovskom tikvom moze ista biti u ovoj usranoj zemlji, osim vo na pasnjaku?!

/ Najnovije