Šta se dešava u zgradi Općine Stari Grad: Službeno vozilo Ibrahima Hadžibajrića dovezeno u garažu

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sta ce se desavat

Her Oberschturmfuhrer Schmidt provodi kaznenu ekspediciju nad njim kao glavnim autoritetom NES-a. Vjerovatno cijeni da mu je on potkopo ovaj pothvat sto je proveo u djelo s Trojkom.

Službeno auto - haha NEPISMENI radjoMAALAŠI!

SlužbeNI auto, 100ko maalska!

SPC - SRPSKA PHEDHERSKA CRKVA

SlužbeNI auto, 100ko maalska! ka Službeno auto - haha NEPISMENI radjoMAALAŠI! Opet ova VLASHKA PHEDHERCHINA ne moze h izgovorit. U njih u Doboju umro trecerazredni lokalni politicar, ostalo 128 miliona imovine iza njega. Imo 3 hiljade platu. I ono doslo da kaze nekom da je zlocin odvesti se kuci sluzbenim autom. PSETO VLASHKO PHEDERSKO u vas onaj medjed bukvalno krade SVE, ne kupi mrvice, nego SVE a mrvice ostavlja za vas sirotinju. Sta mislis sto si ti moro otici tu u Njemacku, osim sto si phedher pa ti lakse tamo kurtza naci.

333

Samo bi bilo sjajno da tuzilastva i sudovi postanu istinski nezavisni, onda niko nece biti postedjen, a buduce politicke garniture ce dobro razmisliti kada, kako i koliko da kradu.

UZAS

OTPUSTANJE RADNIKA KRIVICNO DJELO???:):) DODIKOVI NAPADI NA BIH /I OSTALIH PRO*****KA/ KAO I NEGIRANJE DRZAVE,GENOCIDA,VELICANJE ZLOCINACANE PODLIJEZU NI JEDNOM ZKONU????

/ Najnovije