Šta se dešava u Istočnom Sarajevu? Ko zove građane sa privatnih telefonskih brojeva

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Miki

***

Леми

Lijepe riječi su ukras!

Nemoj vise dolazit u Sarajevo Vlahu

Lijepe riječi su ukras!

@ljiljan

ka Čekaće kvazijevreji svog razapetog boga I dijaspora patriota naravno odmah vređa na vjerskoj osnovi

🗿

***

N

Lijepe riječi su ukras!

Sasa

Zanimljivo da jedan pripadnik vojne organizacije zna privatne brojeve policajaca, jer tvrdi da ga je zvao neko ko ima sumnjivu proslost koja je povezana sa ratnim zlocinom. Sto znaci da ga ti poznajes. ka Miki Slabo ti kontas.

Gh

Zasto svakog 9.1. bosnje zele zabraniti srbima da slave svoj dan, na srpskoj teritoriji, kad njima srbi ne brane da slave svoje dane 1.3. I 25.11. na bosnjackoj teritoriji? I zasto bosnje jedine zele nametati drugima da slave njihove neustavne praznike kao sto su 1.3. I 25.11., jer to ne slave ni hrvati? Sve dok se bosnje nastave ovako ponasati kao da je citava bih njihova dzamahirija, njen raspad je neminovan.

Леми

Lijepe riječi su ukras! ka Леми Нема љепших ријечи на уснама од Република Српска! Пробајте... лагано... Република Српска... и тако понављајте једно 20, чак и тридесет пута. Препоручује бар три пута дневно да се понови третман. У међувремену, срећан Дан Републике и Живјела Република Српска! Уздрсвље 😀

Ja

Policajci republike srpske nisu vrsili agresiju na bih vec branili republiku srpsku od agresije federacije bih

S

Čuj „u subotu, 9. januara”. Ja koliko znam subota je 7. Januar, a 9. Januar je u ponedjeljak.

Koki

Zasto svakog 9.1. bosnje zele zabraniti srbima da slave svoj dan, na srpskoj teritoriji, kad njima srbi ne brane da slave svoje dane 1.3. I 25.11. na bosnjackoj teritoriji? I zasto bosnje jedine zele nametati drugima da slave njihove neustavne praznike kao sto su 1.3. I 25.11., jer to ne slave ni hrvati? Sve dok se bosnje nastave ovako ponasati kao da je citava bih njihova dzamahirija, njen raspad je neminovan. ka Gh

jugosoven

***

user1665407286

***

/ Najnovije