Šta kažu nadležni o sječi 25 metara visoke smrče u Sarajevu, spomenika prirode

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Odgovor vrijedan Kiseljacke diplome!

Rekli su nam sve sto smo vec znali i vidjeli i sto je prijavljeno! A nisu nam rekli sta su po tom pitanju ucinili, da li su podnijeli tuzbu protiv NN lica zbog unistavanja zakonom zasticene drzavne imovine, prijavu policiji da se utvrdi ko je to uradio, i slicne pravne radnje! Koji debili i diletanti rade svuda oko nas i ponizavaju nam razum i logiku za nase spostvene pare! Fuj, p.ix ka vam materina!

KRO

Dobra stabla dobro gore. Parola ,,Parkova".

KO je kupio parcelu?

u Rizaha Stetica i gradi na mjestu drvene supe za drva - zgradu? Ko mu je dao dozvolu da kopa pet metara u dubinu i riskira kliziste gdje mogu sve zgrade ispod da kliznu prema ulici Kosevo? Ko je ta osoba u opcini Centar?

Ubice!

Kakva grehota! Drvo zdravo od 70 godina koje je ispratilo tri generacije - posjekli! To je kao da su ubili covjeka! Nece biti nafake na tom mjestu nikome nikada!

Black

Sto se nalupeta ovaj konzervator. Ko je posjekao spomenik prirode? Hocemo da bude drasticno kaznjen!!! Za primjer ostalim vandalima koji misle da su iznad zakona.

drage SARAJLIJE

pa imate slike na kojima se vidi ko sijece drvo,dakle,uhvatiti,nalupati pa da papku nikad ne padne na pamet da zbog PARA unistava ono sto je narod i u ratu uspio sacuvati.Da je taj papak sa motorkom imalo covjek ne bi uradio sto je uradio bez obzira sto je djelovao po necijem nalogu.

Trojka, Narod i nepravda

Nisam nikada glasao za SDA osim na prvim "demokratskimc izborima. Nakon mog recentnog iskustva sa pogodovanjem "investitorima" od strane Općine Ilidža (koja je, usput, za mene Opština) mogu samo reći da je SDA bir iladž za Narod i nepravdu. Uskoro ću se sa dokazima obratiti Kantonalnom tužilaštvu.

Hava

Rekli su nam sve sto smo vec znali i vidjeli i sto je prijavljeno! A nisu nam rekli sta su po tom pitanju ucinili, da li su podnijeli tuzbu protiv NN lica zbog unistavanja zakonom zasticene drzavne imovine, prijavu policiji da se utvrdi ko je to uradio, i slicne pravne radnje! Koji debili i diletanti rade svuda oko nas i ponizavaju nam razum i logiku za nase spostvene pare! Fuj, p.ix ka vam materina! ka Odgovor vrijedan Kiseljacke diplome! A sto vas deset idiota dadoste minus? Mozga nemate, pameti nemate, glupi ste i neobrazovani i marsvu stalu. Grad nije za vas stoko seljacka glupa.

Hugo

Pa ljudi, tu kuca uz kucu. Trebalo je vremena da se to posjece a da ne padne na kucu. Kurvini sinovi i kceri cutali, nisu nikog zvali, znaci da su suucesnici. Sve po dzepu udariti i zazidati im pi jedan prozor nek im opet bude mrak. Smetale im grane. Puj stoko.

Šumar

Sad sam izbrojao godove na ovom drvetu. Nema 70 godina nego 63.

/ Najnovije