Šta je zločinac Mladić poručio preko sina: Samo je bitno da sačuvamo RS

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ilija

Svanuo je novi dan. Madijska linc oko Mladica se polako smiruje. Sve je isto kao i ranije, samo je Republika Srpska jos ponosnija i prksonija. Necete je ukinuti nikakvom izmisljenom pricom o genocidu.

deni

U pravu je: RS je tekovina njihove borbe, stvorena na zločinima i genocidu - to sve govori i to svi znaju. Istoriju mogu brisati u svojim podrumima ali cijeli svijet ih je osudio i zapisao pšta su učinili

DženeRal

Wuahahahahahahaha

Hihi

Sacuvaces ko svoju kontinenciju, ili da ti covjek lijepo objasni zivotinjo, ceka je sudbina kao tvoju sposobnost da misicima kontrolises praznjenje crijeva. Ali posto si ti medjed i ovo ti je komplikovano. PC ce ostati toliko dugo koliko ti mozes govno u guzici sacuvat.

Pagane

Svanuo je novi dan. Madijska linc oko Mladica se polako smiruje. Sve je isto kao i ranije, samo je Republika Srpska jos ponosnija i prksonija. Necete je ukinuti nikakvom izmisljenom pricom o genocidu. ka Ilija Je li to ponavljas bajalice turcine? PC ostaje cista obraza ko sratkove gace. Ljudsko pravasi pitanje za vas? Je li humano majmunu stavljati pelenu?

Mirza Tvica

mislio je sačuvati okupirani dio Bosne na kojemu je počinjeno etničko čišćenje i genocid a koje se zove nesretnim okupatorskim imenom

Džasmin

Evo dijaspora patriota ponavljaju što im je drugi napisao pa ko papagaj na svaku vjest.I mogu vam reći blago vama što vam drugi pišu a mi jadni iz BiH moramo sami pisat

Ukidanje entiteta rs je neminovnost

Svanuo je novi dan. Madijska linc oko Mladica se polako smiruje. Sve je isto kao i ranije, samo je Republika Srpska jos ponosnija i prksonija. Necete je ukinuti nikakvom izmisljenom pricom o genocidu. ka Ilija neminovnost

Mirza Tvica

nema srpske zemlje u Bosni

Guest

Dzasmine de nam pobriši ovo kometara da mozemo lakse kucat po poratalu. I jos jednom topla preporuka da pocens aplicirati za ciscenje hala i kanala po njemackoj moze ti valjati za CV!

zaza

estland ili spanija tamo je dozivotna 40 godina znaci nikad kuci

zizi

Da... a zna on I sta je mislila njegova kci o njemu pa izvrsila jadnica samoubistvo njegovim pistoljem,... a vi svi mozete pjesme da pjevate o njemu, sve je to uzalud… jer zna Ratko ko je I sta je ;)

x

"Jer onaj tko tuđu djecu ubija, nema djece. Jer onaj tko tuđe majke ucviljuje, nema majke. Jer onaj tko tuđe domove ruši, nema doma. Generali zato moraju znati da za njih na ovom svijetu nema ni majki, ni djece, ni domova. Umrijet će u pustoši svog mrtvog srca. Sramit će ih se njihova djeca, jer su izgubili ljubav. Sramit će ih se njihove žene, jer su bili ubojice tuđe djece. Sramit će ih se njihove obitelji, jer su uništavali tuđe obitelji".

/ Najnovije