Šta je ruski ambasador rekao o Schmidtu u New Yorku?

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Genocidasi

Zabolje Evropu i svijet šta laju genocidaši.Ubijsju djecu pa bi još da se uvažava njihov glas

Aaa

CIJELI SVIJET VIDI KO SU RUSI, A I KINEZI ZBOG COVIDA...

Sasa

Halo ba Rus ko tebe sta pita mali ste bicete izbaceni iz vijeca sigurnosti.

Miki

Zasto bosnjacki teroristi smatraju da je ovaj smit legitiman ako je savjet bezbjednosti un rekao da nije? To znaci da bosnjaci uzurpiraju ustav i odluku sb un? Ovo je cist primjer americkog interesa u bih koji negira bilo kakav zakon osim nametnutog (jos se ne zna zasto usa podrzava teroriste ali saznace se).

Bosanac

Dodikova pudlica se spremila da laje al ljudi nedaju zivotinjama da laju lajala je ruska zivotinja i prijetila

lol

Zasto bosnjacki teroristi smatraju da je ovaj smit legitiman ako je savjet bezbjednosti un rekao da nije? To znaci da bosnjaci uzurpiraju ustav i odluku sb un? Ovo je cist primjer americkog interesa u bih koji negira bilo kakav zakon osim nametnutog (jos se ne zna zasto usa podrzava teroriste ali saznace se). ka Miki *** ti mi teroristi preminule, smradu četnički..

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

Miki

**** SRBI ka Bosanac Zasto komsic ide u posjetu kosovu kod hasima podrivajuci tako teritorijalni integritet srbije a trazis da se pusti bosna na miru? Mogao je da ostane neutralan ako vam je vec stalo da glasa za takozvanu nezavisnost. Hoces da se pusti bosna ali ces ipak nabadati provokativni muslimanski nos u srbiju, dvostruki arsini, krajnje teroristicko ponasanje. Ali ocekivano

Dragan

Sto nisu ovu mazgu uhapsili i u zoloski odveli.

Vlado

Kakvi pacenici su ovi tzv rusi. Drzava im se uskoro u hiljadu komada se raspada, a oni vako smrde podrzavaju. Kinezi uskoro koloniziraju veliki dio rusije

Rus i Kinez

su rekli """ Schmidt je samo turista""", a Fata je NUDISTA.

Vlada

Lijepe riječi su ukras!

Boske

Koga još zanima šta agresorski ambasador ima reći protiv Schmudta .To treba izbaciti iz SB /VS jer to bi bilo kao da ambasador 3.rajha sjedi u VS i iznossi stavove svog šefa.

/ Najnovije