Šta je Haris Silajdžić pisao Miroslavu Lajčaku o državnoj imovini prije 15 godina

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ha ja

***

Ili ili

Ili je schmidt podkapacitiran ili namjerno podilazi dodiku,jer ga je strah.

Guest

NEMOŽE JASNIJE! Svaki bosanski rodoljub bi trebao ovo naučiti napamet ili nositi knjižicu u džepu. Da turi podnos mrzitelju BiH ili strancu, koji Bosance uče šta im je domovina. Kome sad nije jasno?

Haj opet obrisi

Bilo bi bolje da silajdzic objasni bosnjama kako je zeljezaru zenica prodao indijcima bukvalno za 1 marku, a oni ne postuju nikakve norme o uslovima rada i okolisu, ne prociscavaju ni vode ni zrak i zato sada zenicani rade ko crnci, a umiru masovno od karcinoma. To bosnje ne zanima. Ali bitno je da probate srbima uzeti njihovih 49% teritorije koja je utvrdjena dejtonom. To vam je prioritet.

/ Najnovije