Šta je Čović govorio u Švicarskoj: "Izborni zakon je oružje za treći entitet"

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Pa naravno...bit ce treci.

Gost

Bosanci (ili Bošnjaci) u Hrvatskoj?

Gost

Kada bih jednom čuo suvislo obrazloženje zašto su Bošnjaci protiv hrvatskog entiteta ( ili kako se god zvao) ne bih više glasovao ni za jednu hrvatsku stranku. Kada bi me uvjerili da je to loše ne bih se više zvao Hrvatom.

Ljiljan

Kada bih jednom čuo suvislo obrazloženje zašto su Bošnjaci protiv hrvatskog entiteta ( ili kako se god zvao) ne bih više glasovao ni za jednu hrvatsku stranku. Kada bi me uvjerili da je to loše ne bih se više zvao Hrvatom. ka Gost IMA VAS KRVATA OKO 6-7 %U PRELIJEPOJ BIH ETO TI MISLIM DOVOLJNO JE!!!!!

Re gost

Radi licemjerja, glasate na referendumu hinjski, prije toga dogovori sa milosevicem podjelu BiH, otvorili front prema Armiji BiH, napravili UZP, to je mali dio razloga sto nikada necete imati treci, ako ti ovo nije dosta, onda si ustasa i nema ti pomoci

Miki juventus

Čovicu mozes sanjati ako ti se nesvidja u Bosni i Hercegovini idi preko granice a 3 entitet to je masta i san.Ziv ti bio svojima najblizim

Www

BOLESNIK S OPASNIM BOLESTIMA HOCE SA VLADA.

Genocidasi i u.z.p. ovnovi

Behave

/ Najnovije