Šta će odlučiti: Delegati Parlamenta FBiH danas glasaju o neradnoj nedjelji 

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

glasajte o neradnom petku

idioti

Poslušnici

Parlament u službi Vatikana!

Vjxgjhvlvjvjlbžkbžkbžkb

Ama prepišete uredbe iz saudije i miran savez tri kantona ;)

dgdgdgdtdtdtdrgrgrgrpkogfgres

Ama prepišete uredbe iz saudije i miran savez tri kantona ;) ka Vjxgjhvlvjvjlbžkbžkbžkb .- Ma jok iz Srbije treba prepisat! I još sliku Jovane Jeremić i Karleuše metnut!

Orijaš Enormni

***

Tatar

A radite li vi nedjelju.Vi ćete u najskorije vrijeme izmisliti osmi dan u sedmici.

MrziteljPDA

Koliko zaostajemo za drugima vrijeme nam je da uvodimo smjene od 12 sati i da budemo bez slobodnog dana!

opasnozeznuta

Hoce li i petak biti neradni ,obzirom da se okuplja obitelj i ide u crkvu nedjeljom ,mozda treba i petak kad je Dzuma?U mostaru se nedjeljom ne radi od proslog ljeta,tako da turisti ne mogu kupiti ni flasicu vode .AFERIM UNISTIVACIMA TURIZMA!!!

/ Najnovije