Srpski dobrovoljci s fronta u Ukrajini prijete NATO-u, spomenut i entitet RS

/ Komentari (29)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kad si sluganer

***

Kiki

***

***

i taj ¨smisao zivota¨ im se svidja. Osim toga smatraju da kad imaju dobar kalas sa dva tejpom povezana magacina po 30 metaka mogu oborit NATO na koljena. A sta ces, nije bog dao mozga....

BiH

***

Laxative

***

Srb IN

Carevi, nek vas Bog čuva. Amin

Rece im najveci americki sluga

Smiješna ekipica, a Rusi ih tuku i maltretiraju. ka Kad si sluganer Rece americki sluga koji mase bajdenovom slikom i americkom zastavom po sarajevu, dok ti isti ameri podrzavaju cifutsko ubijanje palestinaca proteklih 75 godina. Kad ce trojka opet po misljenje u americku ambasadu pa da povuku dogovor iz laktasa, kao sto je alija povukao potpis sa lisabonskog sporazuma na nagovom cimermana? Srbi rade za sebe i ne idu po misljenje u rusku ambasadu, a vi radite na vlastitu stetu a u korist amera. Zato i hocete da ukinete ruski gas kako vam ameri naredjuju. E to je definicija sluganstva.

ViK

Jah. I za pola sata ih je neki drončić raskomado u ovoj rupčagi hajmo dalje ...... Golemi su Srbi heroji vala, baš onako..... za napasti selo sa starcima, opljačkati i silovati curice od 12 godina, tu su ono baš jaki ...

Guest

Hoće opet po p... da dobiju

Reče djecobica i slivatelj

Rece americki sluga koji mase bajdenovom slikom i americkom zastavom po sarajevu, dok ti isti ameri podrzavaju cifutsko ubijanje palestinaca proteklih 75 godina. Kad ce trojka opet po misljenje u americku ambasadu pa da povuku dogovor iz laktasa, kao sto je alija povukao potpis sa lisabonskog sporazuma na nagovom cimermana? Srbi rade za sebe i ne idu po misljenje u rusku ambasadu, a vi radite na vlastitu stetu a u korist amera. Zato i hocete da ukinete ruski gas kako vam ameri naredjuju. E to je definicija sluganstva. ka Rece im najveci americki sluga Sve to prozilazi iz višestoljetne mržnje prema koljačima s one i ove strane Drine koji evo već 200 godina siluju, pljačkaju, ubijaju i protjeruju. Bošnjak će stati na stranu Marsovaca samo ako su protiv Srba, jer je mržnja prema njima veća od svega na svijetu. Tako je bilo prije 500 godina i u svim sljedećim ratovima pa do danas i biće uvijek. S bilo kim samo protiv vas, tatari pogani.

U psi ljigavi

Djecu vi ****li vašu pogani i POLIPSANE vi će te bijedi nekom da prisjetite.Nemoj da vam NATO zakucao na vrata.Ne postoji entitet .t.z.v.r.s. ima genocidna tvorevina i ona će da se ukine uskoro .Nestat će te pogani prljavi psi srbi

Ohohoho

Ružni cigani,Putin vam neda ništa.Kadirov i muslimani su za Putina zakon a vi Srbi ste ništa ..Ne diraj lava dok spava.. NATO savez je zeznut igrač ..Tuče bez najave.

Žiko bre

Rece americki sluga koji mase bajdenovom slikom i americkom zastavom po sarajevu, dok ti isti ameri podrzavaju cifutsko ubijanje palestinaca proteklih 75 godina. Kad ce trojka opet po misljenje u americku ambasadu pa da povuku dogovor iz laktasa, kao sto je alija povukao potpis sa lisabonskog sporazuma na nagovom cimermana? Srbi rade za sebe i ne idu po misljenje u rusku ambasadu, a vi radite na vlastitu stetu a u korist amera. Zato i hocete da ukinete ruski gas kako vam ameri naredjuju. E to je definicija sluganstva. ka Rece im najveci americki sluga Bla, bla, bla i sve to ispod Putlerovog dupeta. Vjerodostojno, nema šta.

Akobogda

***

BiH

Ako se vratite u sto sumnjm vidjecemo hoceli vas nesic pohpsiti kosto je hapsio one sa ratista iz sirije.

Srp i čekić

***

adi

Lijepe riječi su ukras!

Zagor zbori oprezno govori.

Srbijanski i srpski nije isto, jer se srbuju i oni izvan Srbije. Policija, novac, pasos, vojska, reprezentacija, granica.. su pridjevi drzave Srbije. Oni su srbijanski, a ne srpski. Ne postoji srpski novac. Ni u BiH, ni u CG, ni na Kosovu. Novac je srbijanski dinar.

***

***

Bosanac

***

Srb IN

***

***

***

BALIJE SU POGANI PSI

Tako se i PONASAJU

***

***

DaBogda

***

Milos Obilic

***

***

***

Bravo BRAĆO

Vežbajte, treba poterai i okubatora iz nase prelijepe Bosne. Živeli Srbi

Pa vi ste srpske djecoubice preko 500 godina

Sve to prozilazi iz višestoljetne mržnje prema koljačima s one i ove strane Drine koji evo već 200 godina siluju, pljačkaju, ubijaju i protjeruju. Bošnjak će stati na stranu Marsovaca samo ako su protiv Srba, jer je mržnja prema njima veća od svega na svijetu. Tako je bilo prije 500 godina i u svim sljedećim ratovima pa do danas i biće uvijek. S bilo kim samo protiv vas, tatari pogani. ka Reče djecobica i slivatelj Jeste pocelo prije 500 godina, ali kada ste vi odlucili da sluzite turskom okupatoru i izdate vlastiti identitet i tako je do danas. Mislite da cete srbe otjerati sa njihovih vjekovnih ognjista samo zato sto imate podrsku stranaca. A ti stranci ce otici a sta ce onda biti bosnjo, to nikako da naucite. Bice kao u afganistanu kad su otjerali amere, a njihove sluge trcali za njihovim avionom. Ne moze to tvoj sluganski mozak nikako da shvati.

/ Najnovije