Sramotno: U Banjoj Luci parastos Draži Mihailoviću

/ Komentari (19)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Tuner

***

Miki

***

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

m

Djeneral je heroj! Branio je Srpstvo od muslimanskih koljaca u ww2 zasta je odlikovan od Predsednika Ruzvelta!!

a krivo im kad se kaže da su četnici

većina liči na ovog ******a

JA1

Cega se pametan stidi srbi se time ponose. Nista cudno, mitovi i legende

Fahrija

**

HashimQ

Srpska Pravoslavna Crkva - nije sljedbenica Hrista nego ubica, koljača, neljudi, fašista, a evo i dokaza!! Hvala ti druže Tito što si pospremio ovo .ovna!!

Ljiljan

Lijepe riječi su ukras!

Miki

***

Ljiljan ***

O samo tako

Bosna naša naj ljepša

Hoćel bit parastos za Dražinog pobratima Adolfa i Antu Pavelića.kad se već "mole" nek se "pomole" i za Putlera.Lucifer čuva one dole i željno isčekuje svoje sljedbenike. "Molitva za Z=zlo je sotonizam!!!

Dokaz vise da je BiH nefunkcionalna drzava.

U jednom dijelu slave zlocinca Drazu, a ovaj drugi dio moze na to samo da se pusi. Dakle nigdje drzave i vrijeme je za razgradnju. Pa nek oni tamo slave i Ljotica i Djujica i Drazu i Mladica i Karu i koga god hoce. Sramotit ce samo sebe same. Ovako sramote ne samo sebe same, nego cijelu BiH i sve nas istinske Bosance.

Podela je jedino resenje

***

Hamza

Mogli su komotno u Sarajevo. Glavnom dzadom. Ko se bude bunio, proglasit cemo ga nazadnim i netolerantnim, tj. Drazofo om.

Tatar

Već odavno pravoslavna crkva nije ono što bi trebalo da bude i izgubila je svoj smisao kao i ovaj narod koji danas promovise suživot a već sutra veliča Dražu i četništvo.

DUDEK JOZA BRAVAR

VELIKO evropsko ime ŽAK ŠIRAK PREDSJEDNIK FRANCUSKE juna1995 na Londonskoj konferenciji reče SRBI SU NAROD BEZ REDA ZAKONA I VJERE što će reći NAROD svetosavskih paganskih Isilovaca terorista idiota i UBICA opasan po okolinu i remetilacki faktor Evrope za završni genocid nad Bosnom GENOCID u srebrenici potrebno je angažovati najmanje 35 hiljada Srba

Covjek

Sta je tu cudno, cetnici vole cetnika.

***

Lijepe riječi su ukras!

/ Najnovije