Sramotno: Pejka Medić napušta BHRT nakon Dodikove najave, poručila "još ćete vi nas gledati"

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Habuhabuhabu

Kome se 'selonazori' kose sa svjetonazorima, bolje da se vrate odakle su izmilili.

***

***

TM770803

Slabi su to karakteri. ništarije. čuj još ćete vi nas gledati. misliš durati dok ne dođu neki normalni ljudi.

Ask

Kad bi otišlo sve što je došlo poslije rata ostali bi golubovi

Pejko

***

komentar

Roll Mile Roll!!! Just do it!! :)

alf

***

Nadimak

Otkaz odmah!! Pa zašto mi uhljebljavamo ovakvog idiota od žene

Bosanac

Lijepe riječi su ukras

***

***

Crnogorsko ime

a ja mislio da je - užasno ili skandalozno, ili... već kako to ovaj bijedni islamoportalčić već zna lajati... PUNA PODRŠKA HRABROJ PEJKI! ka Sramotno Vrijeme ti je da naucis da koristis tastaturu. Toliko o tvom i vasem opcem obrazovanju. Jos niste napustili 16 stoljece. Povijest nas uci da vam treba vise vremena da shvatite gdje vam je dom.

Aga Pećki

Davno bi se mi u Bosni rješili ovakvih da naši političari nisu nasjeli na kola SANU i KOS a te zakrvili sa Hrvatima.Put je bio onaj koji je trasiran Olujom preko Ljeta i Maestrala.Da je bilo pameti danas bi ova kornjača vodila radio Žabalj.

Vookoth

Davno bi se mi u Bosni rješili ovakvih da naši političari nisu nasjeli na kola SANU i KOS a te zakrvili sa Hrvatima.Put je bio onaj koji je trasiran Olujom preko Ljeta i Maestrala.Da je bilo pameti danas bi ova kornjača vodila radio Žabalj. ka Aga Pećki

Jole

Vala i da hocete napustiti poslove u federaciji....zanima me gdje bi smjestili sve one koji ujutro naprave kolaps u saobracaju dolazeci na posao u seher...samo steta onih djevojaka sto rade po kladionicama i sto se bubaju za sitne pare

Hahaha

***

alejalipa92

Nećemo! Budi sigurna ***.

BiH

Kujo, treba tebi dat otkaz zbog vrijedjanja institucija BiH neznam sto to ne urade

/ Najnovije