Sramotno: Četnički simboli i slike Ratka Mladića na 'patriotskom' koncertu u Banjoj Luci

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Srbi su naj poganija rasa karpatskih pasa

SRBO*****CI DJECU VAM *****O POPSANU SRPSKU. NESTAT ĆE TE IZ NAŠE DRZAVE .KAKO STE SE NASELILI TAKO ĆE TE IH NESRATI.****T ĆE MO VAM SROSKU MAJKU KUJU IZ DJECU POLIPSANU IZ TRUHLU. ZAPAMTITE I BRAĆS SU VEĆ SPREMNA NEĆETE SE SILITI I DIVLJATI PO NAŠOJ DRZAVI DJECU VAM *****O KREPANU I MAJKE SRPSKE KUJE KOJE VAS ISKOTILE

Ovo su vam divljačke karpatske životinje

Već ih bijesnilo pičelo sve više hvatati zbog istine o njihovom zlu i divljaštvu .Što smo glasniji i istinu promoviran ću jelom svijetu ,što cijelu svijet sve više saznaje o srbo*****čkom divljaštvu i genocidna oni su sve bijesni.Trebalu smo stoku na vrijeme pelcovati.Što glasnije ptičamo ove živoyinje na kraju će da završe po ludnicama il vraćeni u njihovu džunglu.ZATO BRAĆO BOŠNJACI BUDITE SVE GLASNIJI I STALNO ISTINU PRICAJTE TO ISTO I JA RADIM U EU SE GRIZE IM SA MRŽNJOM SLUŠAJU RIJEČ SRBI IL *****CI KAŽU DA SU PARČIĆI OD GOVANA. PRICAJTE I SAMO PRIČAJTE .NE DAJTE DA LAŽ IM NJIHOVA LAŽNA ISTORIJA NADGLASA ISTINU.BUDITE SVE GLASNIJI ETO VIDITE KOLIKO IH ISTINA BOLI I KOLIKO DIVLJAJU ID BIJESNILA NE ZNAJU DIVLJACI DA NISU VIŠE 90.te.

233

SVI SU ONI *****CI. Desetorica optuženih za genocid i ratne zločine u i oko Srebrenice, među kojima i više bivših visokopozicioniranih dužnosnika Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) i Vojske Republike Srpske (VRS), nisu dostupni bosanskohercegovačkom pravosuđu. Prema podacima Tužiteljstva Bosne i Hercegovine, radi se o Tomislavu Kovaču, Milomiru Savčiću, Milenku Živanoviću, Svetozaru Kosoriću, Radoslavu Jankoviću, Milisavu Gavriću, Zoranu Maliniću, Miomiru Jasikovcu, Borislavu Stojišiću i Rajku Drakuliću, protiv kojih su optužnice potvrđene.

BAD

Istini ne treba reklama, svi znaju ko ste vi Srbi!!!

Abi

Oni će orgijati jer im je to pušteno. Na to orgijanje nećete dobiti smislen odgovor od orgijaša, jer orgijaju samo da napakoste i provociraju. Orgijaće dok im se ne pokažu zubi ili ne mlatne po glavi. Drugog načina na žalost nema. Taj način trenutno nije opcija i treba biti mudar i pronicljiv, ali ako ništa, orgijanje je odličan podsjetnik da nezaboravimo, jer brzo zaboravljamo. A strpljenjem će doći moment kad će se orgijanje morati zaustaviti, na način koji sam opisao.

Plitka pamet

Cime se budala ponosi, pametan se stidi!

***

***

tuner

jos desetak godina. koji mjesec manje

Wrr

Desetorica optuženih za genocid i ratne zločine u i oko Srebrenice, među kojima i više bivših visokopozicioniranih dužnosnika Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) i Vojske Republike Srpske (VRS), nisu dostupni bosanskohercegovačkom pravosuđu. Prema podacima Tužiteljstva Bosne i Hercegovine, radi se o Tomislavu Kovaču, Milomiru Savčiću, Milenku Živanoviću, Svetozaru Kosoriću, Radoslavu Jankoviću, Milisavu Gavriću, Zoranu Maliniću, Miomiru Jasikovcu, Borislavu Stojišiću i Rajku Drakuliću, protiv kojih su optužnice potvrđene.

***

***

Sta je cudno

Od barbara se moze svako zlo ocekivat,taj narod je izisao direktno iz pakla.

/ Najnovije