Sramotna ideja: Kontroverzni Handke bi mogao dobiti ulicu u Srebrenici

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

gost

Pa ima li u tom rs-u iko normalan

Fašistička genocidna tvorevina

Može još I Adolf Hitler, Ante Pavelić njega najviše volite, Budakova ulica,Trg Franje Tuđmana, sta drugo očekivati od fašista.

pzi

dokad odgovarati na klempine provokacije, krasti i provocirati, to jedino dobro rade

Đurica

Može još I Adolf Hitler, Ante Pavelić njega najviše volite, Budakova ulica,Trg Franje Tuđmana, sta drugo očekivati od fašista. ka Fašistička genocidna tvorevina Ni Sarajevo nije bolje. 11 ulica i jedna škola nosi imena po dokazanim ustašama. Počisti svoje dvorište prvo. Za Dinu Konakovića i SDA Mustafa Busuladžić je prava istorijska ličnost.

BiH

I kazu nisu genocidasi i los narod.

Komentar

Bravo za Djuricu. to se zove 'double standards'. Pa digli ste spomenik Aliji u Sarajevu, a on vam je namjestio tzv genocid.

to mogu genocidaši

To mogu genocidaši niko više,dabogda im se dogodilo ono što se dogodilo Srebraničanima pa nek im ovaj konj objasni da to nije genocid

N.G

Ja mislim da treba sve sa biroa za zapošljavanje uzet,da ih zaposlimo kao žive kipove da ukrašavaju naše životne sredine i radna mjesta.

/ Najnovije