Sramotan nastup Dodika u Predsjedništvu: Sir Peacha dočekao s rukom u džepu

/ Komentari (20)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ja grmalja

majko mila!

Porfiricus Geneticus

Pa šta se može očekivati od zadrtog primitivca i seljačina iz Laktaša. Moj Generale Peach, ovoga treba što prije kvrc ili nam šaljite ispomoć u oružju i opremi, ovaj se sprema za rat skupa sa Rusima. Naredne godine bi Evropa mogla da gori, a posebno Balkan!!!

Ukazati im treba

Toooo CARE

Mensur

Jedna smlata od čovjeka

NR

Nije smlata nego međed

NR

Vepru dati da kravatu opaše oko onog vrata debelog i eto

Gradjanin BiH

Ovakvog kretena majka radja jednom u 1000 godina !

Guest

Samo hladne glave i polako. Miki će da nadođe. Ja lično mislim da netreba vrijeđati nikog sa pogrdnim imenima. I pored političkih napetosti treba biti trzven, voditi se razumom i ne dozvoliti da nas nose emocije i nerazum.

chim

Ukidanje entiteta rs je neminovnost i to će se dogoditi voljom naroda i uz nesebičnu pomoć EU, Amerike, NATO pakta, ali i svih probosanskih snaga i patriota BiH. To je neminovnost, jer entitet rs je nasilno i uz GENOCID, UZP i najmonstruoznije zločine osnovan i prevarom dobijen na kostima i krvi nevino ubijenih Bošnjaka, Hrvata, Srba, Jevreja i ostalih građana BiH. Međunarodni sud je nedvojbeno dokazao da su institucije rs vojska i policija rs počinile GENOCID i to je opravdan razlog da se ukine rs kao takva tvorevina osnovana na genocidu i uzp-u.

TNT

Trebalo bi ga izbacit iz zgrade Presjednistva BiH, tako se ne docekuju gosti ni nigdje ni u jednoj ustanovi a kamoli u Predsjednistvu jedne Drzavave pa makaar se on i Bossna i Hercegovina zvala. On tim cinom nastavlja da prlja sve sto ima veze sa BiH, namjerno je ismijava an svakom mijestu, gdje god stigne na svaki moguci nacin. Gledali smo skoro Schow sa Harmonikasem a evo sad i ovo. Pa ljubaznije dockuju Robijase u Zatvorima njihovi cuvari...Odvratno Debilski...

Bosanac

Vidi mile hitlera samo mu brcici fale

Tango

Ako se neko pita zasto za neke nije metak nego malj onda mu je ovaj clanak i to pojasnio. Metak je za ljude a malj je za volove.

Ljiljan

Ako se neko pita zasto za neke nije metak nego malj onda mu je ovaj clanak i to pojasnio. Metak je za ljude a malj je za volove. ka Tango ZATO SAM JA POŠTOVALAC NE LIKA KOLIKO DJELA PETRA LUBURIĆA KOJI JE MALJEM/BUZDOVANOM RIJEŠAVAO SERVSKO/SLUGARSKO (DANAŠNJI SRBI KRIVOSLAVCI)PITANJE U hrvatskoj u II SVJETSKOM RATU!!

Joj

Nemoj Mile nista politicki jer ces opet dobiti po.... ledja.

?

Ako se neko pita zasto za neke nije metak nego malj onda mu je ovaj clanak i to pojasnio. Metak je za ljude a malj je za volove. ka Tango ZATO SAM JA POŠTOVALAC NE LIKA KOLIKO DJELA PETRA LUBURIĆA KOJI JE MALJEM/BUZDOVANOM RIJEŠAVAO SERVSKO/SLUGARSKO (DANAŠNJI SRBI KRIVOSLAVCI)PITANJE U hrvatskoj u II SVJETSKOM RATU!! ka Ljiljan << Ima li te vlase na osnivackoj skupcini Srpske Pravoslavne Crkve? https://bit.ly/3EUv9NK

Guest

Sir Peach..ka došao da nam soli pamet a kod njega se Irci bore za zrno slobode stoljećima...

Mujo od Doboja

Budaletina seljacka nepristojna

Neko tamo

Neandertalac:0

Guest

Guest Sta trazite pamet i kulturu od jednog budaletine moni nista drugo i ne zna. Jedino je znao paprike puniti vodom-pelcovao da bijednik vise zaradi. Niti ga je ko podizuci odgajao kako treba nitk on svoju djecu. Pa vidite mu onu halapacu svakom loncu pomlopac bez dva osnovne skole. Diploma stecena kao i mnoge druge-fals ako je uopste i ima zrno pamsti nema samo noge rasiriti.

@Brato

Ako se neko pita zasto za neke nije metak nego malj onda mu je ovaj clanak i to pojasnio. Metak je za ljude a malj je za volove. ka Tango ZATO SAM JA POŠTOVALAC NE LIKA KOLIKO DJELA PETRA LUBURIĆA KOJI JE MALJEM/BUZDOVANOM RIJEŠAVAO SERVSKO/SLUGARSKO (DANAŠNJI SRBI KRIVOSLAVCI)PITANJE U hrvatskoj u II SVJETSKOM RATU!! ka Ljiljan << Znao sam ja da si ti unuk hrvatskog cvijeća i da si bolestna osoba. To se vidi po tvojim komentarima.

/ Najnovije