U srednjoj školi u BiH maltretirali dječaka s autizmom, oglasio se i direktor

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Autizam

Zato je toj djeci potreban asistent u nastavi. Drugačije, nije moguće. Znam iz vlastitog iskustva, jer imam, sada već odraslog autistu, i sve sam faze u školi prošao.

Gromtestrefio

Frustirani degen. Ako si tako jak sto ne pokazes svoju silu prema sebi jednakoj osobi. Jedan otrodoksni mlakonja koji se izivljava na nejaci i siguno zenskim osobama. Koji idiot te napravi ?

MAKTUB

Pa ovaj sto govori 'srusto napd' izgleda duplo stariji. Osim toga, mislim da je mentalno i intelektualno na jos nizem nivou od autisticnog djecaka, samo na drugi nacin. Recimo, blago retardiran. Evo, ja cu se suzdrzati od neprimjerenog komentara, ali da je to moje autisticno dijete......

robot

Zna li iko ovdje ko su ova dvojica i gdje ih se može naći, licno cu otici u Cazin, ubiti cu hljeb u njima

S0S

@Autizam, Tačno, da je imao personalnog asistenta, to se nikako ne bi moglo desiti. Čudno je da ga dječak nema, jer u RS svi autisti, po zakonu, imaju pravo na njega.

Batina

Ovu dvojicu treba svaki dan marati da spoznaju kako je lijepo kada te neko maltretira.

/ Najnovije