Sraman govor predstavnika Srbije u UN-u - Ubrzo stigao žestok odgovor Lagumdžije

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Istina

Tačka kraj! Ne volim Lagumdžiju al mu je odgovor adekvatan.

***

***

Puno je toga za napraviti

Ovi u Srbiji su, na zalost, svi bolesni nacionalisti. Ako hoce nesto pozitivno onda se sve u jednom danu moze i zavrsiti! Nemaju entiteti suverenitet, nego drzava i samo drzava! Neka kazu jasno da priznaju suverenitet a ne samo teritorijalni integritet Bosne i Hercegovine! Neka ukinu plate, penzije i naknade svim osudjenim ratnim zlocincima koji leze po zatvorima sirom svijete, neka ne placaju novcem gradjana Srbije avione i letove njihovih clanova porodica i politicara koji im idu u posjete. Neka ih prestanu docekivati u Srbiji kao heroje! Nek se konacno podigne optuznica za teroriziranje gradjana Sarajeva 1425 dana! Neka za pucanje po glavnom gradu Sarajevu odgovara i predsjednik Srbije a inace tadasnji clan krajnje desne, radikalne partije u Srbiji, huskac tada, huskac sada! Neka konacno priznaju i javno se izvinu za svo zlo koje su napravili.... Pa da konacno krenemo dalje, zajedno u bolju buducnost i Bosna i Hercegovina i Srbija! Ima dobrih ljudi svugdje

***

***

Uzas

***

Nema tu trte mrte

*** Tačka kraj!

333

***

Sve je jasno

***

333

@Sve je jasno Ma naravno da jeste, ali koliko negiraju toliko se i petljaju u pricu svaki bogovetni dan, cime pred publikom i ne htijuci dokazuju da su centar ratnih zlocina devedesetih.

***

***

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

***

***

***

***

Ljudino

***

***

***

Izlisnost

Pridjev sraman pri pomenu srpskog je jezicka redundancija.

Čovjek koji zna

Bravo Profesore !!

/ Najnovije