Spremate se za vikend? Obavezno pročitajte vremensku prognozu

Radiosarajevo.ba
Spremate se za vikend? Obavezno pročitajte vremensku prognozu
Danas će preovladavati pretežno oblačno vrijeme. U drugoj polovini dana sa lokalnim pljuskovima.

Grmljavina je moguća u Hercegovini i istočnim područjima Bosne. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka između 21 i 28°C, kažu iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda. 

U Sarajevu pretežno oblačno. Od sredine dana prema poslije podnevnim satima može padati slaba kiša. Najviša dnevna temperatura zraka oko 23°C.

U subotu, 10.09.2016., u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno i nestabilno vrijeme sa pljuskovima od sredine dana prema poslije podnevnim satima. Grmljavina je moguća u Hercegovini, zapadnim, centralnim i istočnim područjima Bosne. Vjetar slab do umjerene jačine istočnog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između 10 i 15°C, na jugu zemlje od 17 do 21°C. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 23 i 28°C.

U nedjelju, 11.09.2016., u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno i nestabilno vrijeme sa pljuskovima od sredine dana prema poslije podnevnim satima. Grmljavina je moguća u Hercegovini, zapadnim, centralnim i istočnim područjima Bosne. Vjetar slab do umjerene jačine istočnog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između 10 i 15°C, na jugu zemlje od 17 do 21°C. Najviša dnevna temperatura zraka između 23 i 29°C.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije