Sprema se potres u Srbiji i RS-u: Koje mračne tajne je otkrila francuska policija?

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Role

Ovo je bilo jasno samo ne znamo u kojem i koliko obimu.

Gost

Zaklela se zemlja raju da se tajne sve doznaju. Hvala novim tehnologijama i zadreklim glupanima, srpskim fašistima

Realno

Isto je i kod nas u Federaciji

Hujić Senad

To sam im i ja mogao ispričati

Pehlivan

Pa niste nam baš rekli nešto novo. I drugi izvori posjeduju slične informacije. O čvrstom zagrljaju kriminala i politike, i djeca znaju.

Habuhabuhabu

Oni i u Federaciji imaju svoje ljude.

Genocidasi

Sad će da dođe i Međunarodna policija sa nama da HAPSIMO bagru i svinje sa Karpata. Bar će ono malo ljudi što ima u srbiji i t.z.v.r.s. moć da produži i na miru i u civilizaciji da žive Ovi su ih godinama držali kao taoce i brukalu ih kao naciju.

Doktor

@Genocidasi LECI se JADOMIRE

Niko

Šta kažu spominje li se igdje AID.

NN

Ne bu mene iznenadilo da sada dokazu povezanost i ostala dva clana koji se predstavljaju nacionalnim leaderima. Svakome tko ima imalo soli u glavi jasno je da njih tri predstavljaju cjelinu- UZP!

PD

Nema JUGE al’ JUGOMAFIJE nemanjka

hahahahahahahah

kakvi spinovi..,. cuj francuzi otkrili!?!? nasi davno zaboravljeni dusebriznici... jao sad ce blagostanje nastupiti he, he..

a aplikaciju koju koriste otkrio..

glavni sef... izletilo mu na intervjuu...slucajno skroz, u neznanju... slicno sa skajp, sta on zna hahahahahaha

/ Najnovije