Sprema li se još jedna izdaja Bosne?

/ Komentari (26)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bolja buducnost

Sve je bolje od sda teroristicko lipovskog sistema.Sistena aga,begova,ratnih tajkuna i profitera.Bosnjacke sirotinje,hamala,bijede,prosjaka itd.Svatite da ni vecina bosnjaka nezeli ovu monstrumsku drzavu.i mi cemo je nakraju rasturit,međusobnim obracunom,zivi bili pa vidjeli.

071

Svemir je možda konačan, ali korupcija pojedinih predstavnika Evropske unije je beskonačna. A Zagor je bio super lik koji je obilježio naša djetinjastva, pa stoga @Zagor nemoj biti toliko pretenciozan, odaberi nick koji ti više priliči :).

kinez

MAMULI VAM PROKLETU!! KOJA IZDAJA??? NIJE TO VASA PRCIJA IZMISLJENI BOSNJACI???? JEDITE VNAGO ZAJEDNO SA SVOJIM PROKLETIM ALIJOM KOJI PRODA BOSNU A SIN BAKIR JE OPLJACKA.SAD STE POSTALI NAJVECE FUKARE OD KAD JE SVIJETA I VJEKA.MARS U T.P.M SAMI STE SI OTKINULI GRANU NA KOJOJ STE SIJEDILI.

Pipi

Bosna a i Hercegovina je davno izdana od raznoraznog domaceg i stanog olosa, sada se samo radi na totalnom unistenju Bosne a i Hercegovine

Habuhabuhabu

Ugledajte se na Dodika - bojkotujte ih!

Tito

>Bosna a i Hercegovina je davno izdana od raznoraznog domaceg i stanog olosa, sada se samo radi na totalnom unistenju Bosne a i Hercegovine ka Pipi<< kada ce to unistenje cekam da proslavimo to sklonite vec jednom sebilju i buvljak bascarsiju postavite kralja Kotromanica

axel

prvo mi nismo htjeli sa srbima. poslije hrvati nisu htjeli sa nama. sad srbi neće s nama. a neće ni hrvati. a mi se kao bunimo.

nasvasta

Sad će kralj El Bake Palmeru i Anđelini kratko " JA I" i ostaće na prijestolju još dugo dugo.

Dea

Kada Bosnjaci budu konstititivni u Hrvatskoj, Hrvati ce biti konstitutivni u BiH.

uzp

Volim te Herceg Bosno srce ponosno znao sam da ces doci kad tad..

Kmeee

Ko je izdao hercegovinu, sta me briga za bosnu..

AB

I EU se može tužiti međunarodnim sudovima. U svakom slučaju nećemo pristati ni na kakav oblik aparhejda i fašizma u BiH !

Neko

Komentatori idite šta radit jeb. Vas otac

Guest

Sprema a mi tu ništa ne možemo promjeniti

A

Tekovine modernog I demokratskog drustva.... Hahaahhah Nemogucu suzivot u nemogucoj drzavi ali polako I ono malo preostalih ce to shvatiti da gubimo vrijeme I sputavamo jedni druge, a takodje po gruntu 2/3 Srpske zemlje.

A. A. A

Joj sve je dobro I bilo bi da nema seronja kao ovaj zagor dole pazi se zagore jer zvijezda tjera mjeseca zagoru ga za tjera

JA1

Glavni izdajnik Bosne je Bakir Izetbegovic. Svaki put kad je međunarodna zajednica odlučna da napravi ovdje prave pritiske, dotična hulja pomogne Čoviću i Dodiku da izađu iz toga.

Gost

HILJADUGODIŠNJA BOSNA Geografski tako nešto ne postoji. Početak Bosne se vezuje za Kralja Tvrtka ali on je bio gospodar i znatnog dijela Dalmacije i otoka pa sličnost sa formatom današnje države ne postoji. Spominje se obnavljanje hiljadugodišnje državnosti ali ni to nema smisla jer ako nešto obnavljamo kao na primjer stari most u Mostaru, onda on mora izgledati isto kao i prije. Nije moguće umjesto starog mosta napraviti neki viseći most i reći da je obnovljen stari most. Dolaskom Turske, koja poklapa sasvim drugačiji prostor, nestaje Tvrtkova država i nikada više se neće vratiti. Aneksijom Bosne 1909 g. nastaje ovakav geografski prostor, pa 1995 g. kada je Dejtonskim sporazumom nastala država u sadašnjem obliku, možemo reći da ovakav geografski format države je star 86 godina.

Gost

DRŽAVA BOSNA I HERCEGOVINA Kada kažemo država, podrazumijeva se političko uređenje, tu ne postoji nikakva tradicija i jasno prepoznatljiv smjer razvoja države. Sve države na ovom prostoru su u političkom smislu bile potpuno različite tako da se ne može govoriti ni o kakvom kontinuitetu. Od Tvrtka; Turske, Austro Ugarske, Kraljevine Jugoslavije, SFRJ, sve su to bile potpuno različite politike. Često čujemo da netko ne voli državu Bosnu, naravno da se tu ne misli na Igman, Bjelašnicu, Majevicu, Neretvu i ostalo nego se misli na trenutnu politiku. Kada bi se postavilo referendumsko pitanje "Da li volite sadašnje političko stanje u državi" uvjeren sam da ni 2% stanovništva ne bi dalo potvrdan odgovor.

Gost

GRAĐANI BOSNE Nekada davno napravljena je katastrofalna greška koju sada nije moguće ispraviti. Alija Izetbegović sa SDA i Islamskom zajednicom je od Bosanaca izdvojio Bošnjake kao poseban narod. Podijeljen je jezik, nekada se na ulici, školi ili na TV nije po govoru moglo znati tko je Bošnjak a sada je to moguće. Stvorena je i nova Bošnjačka Akademija nauke i umjetnost sve sa razlogom da se dokaže posebnost Bošnjačkog naroda. Nesretni rat koji je svima donio nevolje, ne dopuštaju zvati građanski rat. Pošto nisu ratovali građani, ratovali su narodi, uglavnom sa ovih prostora jer od, ukupnog broja poginulih, stranaca nije bilo niti 1%. Kada je svijet pomogao da se postigne mir, predložio je sporazum koji zadovoljava narode koji su ratovali. Građana tu nema, jer su narodi ratovali i vođeno je računa da narodi dobiju garancije za svoj položaj u državi.

Liberal

Baketu nije jos jasno da se sankcije trebaju njemu uvesti. Sto se tice otcjepljenja Dodikovog, ako ne bude trećeg entiteta i Hrvati će glasati za podjelu drzave. Bake jedini prijeti ratom i ponovo ne vidi svoju krivnju.

Jon

Što će vam mujoželjko

Doktor

BIH je bila, jeste i biti će a dušmani mogu svirati q..zu. Samo da se riješimo SDA ako Bog da i njihovog šefa koji sve radi da dovrši posao za susjede/ komšije.

Biserka

je SVINJA turske VERE --Posle hebanje nema kajanje, a u Sarmanje nema laganje---100 kila Svinja 200 kila mast.

Hahaha

.

Ljuti Hercegovac

Samo HERCEG BOSNA ako zele opstanak BHa

/ Najnovije