Snažna poruka iz Washingtona: "Sada je jasno kako će Amerikanci reagirati ako Dodik odluči..."

/ Komentari (29)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

.:.

E moj Ivice.. Hajde ti to pravoslavcima objasni. Generacije i generacije u mitovima, lažima i bajkama odgojene. Nema njima lijeka bez F16 i osiromašenog uranijuma...

soldier30

Koga lažete. Dodik samo čeka odobrenje od Putina a vi amerikanci bi samo posmatrali šta se dešava isto kao i 92-95

***

***

BiH

Sta ce krmak dodo, a obeco ludom srpskom narodu.

Vuk

Kutiljerov plan ili *****gton-Kutiljerov plan (Carrington-Cutileiro) bio je prvi i posljednji mirovni plan potpisan prije početka rata u BiH kako bi se sprijecio rat. Taj plan, po kome je BiH trebalo da postane decentralizovana država u kojoj bi svi kantoni bili podijeljeni po nacionalnoj osnovi, potpisali su 18. marta 1992. Alija Izetbegović u ime bosanskih Muslimana, Radovan Karadžić u ime bosanskih Srba i Mate Boban u ime bosanskih Hrvata. Nakon sastanka s američkim ambasadorom u Jugoslaviji Warrenom Zimmermannom 28. marta 1992., Alija Izetbegović će odbaciti taj plan i počinje rat. Dakle, Bosnjaci pocnite da mislite svojom glavom. Preccih od komsija Srba i Hrvata nemate.

Hoce li Ameri branit kao u Srebrenici?

??????

Lav

Dodo da vidimo tvoju djecu medzu prvima ti si svoju *****ad (djecu) sakrio a nasa neka ginu e ne moze to tako siti smo svi rata I oni koji su ratovali sad nemaju ni za kifle dodo krmcino jadna

Lav

Dodo dzesu tvoja *****ad(djecu) nema vise dobrovoljaca da ginu za vase stolice oni koji su vas branili Dana's su bjeda nemaju za kifle a vi postali milioneri I da bi to pokrili zelite da narod gine ne moze to dodo krmak bjedni pusti narod da oni izaberu sta hoce

***

***

Miki

Lijepe riječi su ukras!

***

***

Zox

Marš bagro anglosaksonska. Vi ste najveći poltroni na svijetu ološu glupi.

Imbra Presvetli

Lijepe riječi su ukras!

Gost

Jeli Ivica još uvijek vaš? Ponekad vam kaže istinu pa ga popljujete a kad vam se sviđa njegovo pisanje opet je patriota.

***

***

Kaweq

Koliko budala se trudi nas zavara kao i 95 e.Mi is Srebrenice vise ne vjerujemo lažima.

Kaweq

Jeli Ivica još uvijek vaš? Ponekad vam kaže istinu pa ga popljujete a kad vam se sviđa njegovo pisanje opet je patriota. ka Gost ivica je vaš.

Jbga

***

Vaske

E moj Ivice.. Hajde ti to pravoslavcima objasni. Generacije i generacije u mitovima, lažima i bajkama odgojene. Nema njima lijeka bez F16 i osiromašenog uranijuma... ka .:.

Tatar

E moj glupi Srpski narode i Putin i Vučić i Dodik i svi ostali će vas prodati za šaku vlasti ko telad na živu vagu.

Hana

***

Ja123456

***

***

***

***

***

***

***

Gost_Radio_Sarajeva

Kažu, kažu.

Bgm ovaj puta nece bit ko 90 to zapamti

>>Kutiljerov plan ili *****gton-Kutiljerov plan (Carrington-Cutileiro) bio je prvi i posljednji mirovni plan potpisan prije početka rata u BiH kako bi se sprijecio rat. Taj plan, po kome je BiH trebalo da postane decentralizovana država u kojoj bi svi kantoni bili podijeljeni po nacionalnoj osnovi, potpisali su 18. marta 1992. Alija Izetbegović u ime bosanskih Muslimana, Radovan Karadžić u ime bosanskih Srba i Mate Boban u ime bosanskih Hrvata. Nakon sastanka s američkim ambasadorom u Jugoslaviji Warrenom Zimmermannom 28. marta 1992., Alija Izetbegović će odbaciti taj plan i počinje rat. Dakle, Bosnjaci pocnite da mislite svojom glavom. Preccih od komsija Srba i Hrvata nemate. ka Vuk<<

Samir

Naravno da je jasno. Ako bude, amerikanci ce da vozaju avione i prave neki aero miting. Nevjeruj ameru ni poklon kad ti nosi, oni samo i uvijek gledaju samo svoj "nacionalni interes". Zbog toga vode ratove sirom kugle zemaljske.

Proteus2

Ivice ti izgleda naivan ko Nenad!

/ Najnovije