Snažna poruka Christiana Schmidta iz Dubrovnika: Gotovo je s mijenjanjem granica

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Super bi bilo da ovaj Šmit počne raditi i rastjerivati bagru. Onda Dodik nebi mogao reći da ništa ne radi kao Incko.

071

U prevodu: Očekujte da će vam biti isto, ako ne i gore, kao posljednjih 30 godina, jer nikada nismo ni namjeravali da nešto pametno napravimo na Balkanu. Da, granice nikada nismo ni namjeravali da mijenjamo, ali smo uvijek puštali balkanske gangstere da tu priču koriste dok vas potpuno ne unište i devastiraju. Dobro ste došli u Njemačku kao jeftina radna snaga u koju mi, Nijemci, nismo uložili ni dinara. I molim vas, dragi građani BiH, da ne izlazite na ulice jer to nije civilizovano, a mi ćemo se i dalje boriti protiv korupcije sjedeći po kafanama sa tri nelegitimne kriminalne glavonje za čije stranke ukupno glasa oko 10% stanovništva (na potpuno pokradenim, netransparentnim izborima) . Šifra: "Structured dialogue on justice reform"

vb

U prevodu: Očekujte da će vam biti isto, ako ne i gore, kao posljednjih 30 godina, jer nikada nismo ni namjeravali da nešto pametno napravimo na Balkanu. Da, granice nikada nismo ni namjeravali da mijenjamo, ali smo uvijek puštali balkanske gangstere da tu priču koriste dok vas potpuno ne unište i devastiraju. Dobro ste došli u Njemačku kao jeftina radna snaga u koju mi, Nijemci, nismo uložili ni dinara. I molim vas, dragi građani BiH, da ne izlazite na ulice jer to nije civilizovano, a mi ćemo se i dalje boriti protiv korupcije sjedeći po kafanama sa tri nelegitimne kriminalne glavonje za čije stranke ukupno glasa oko 10% stanovništva (na potpuno pokradenim, netransparentnim izborima) . Šifra: "Structured dialogue on justice reform" ka 071 -- Nerado komentarišem tuđe komentare, ali tvoj je na mjestu, bez greške. Čestitam.

22w

SAMO KONKRETNE POTEZE ZELIMO. ZNA SE KO HOCE DA MIJENJA GRANICE I NEGIRA GENOCID.

Europejac

Bice tebi fino u Aljinom mladomuslimanskom rezervatu (23% BiH). Tamo prodaji maglu nekom drugom.

Mostar

Za granice znamo da se nece mijenjati, ali raduje i to da je razbijena unitaristicka iluzija

Mostar

Ako pogledamo Bosnu i Hercegovinu vidjet ćemo da se ne radi o većini ili manjini nego se radi o tri konstitutivna naroda i ostalima. Danas ako bismo pogledali na Dayton imali bismo ideje da neke članke napišemo drugačije ili da imaju drugačije opcije. Ali, tako je kako je. 

Ko

Mijenjali ste kad trebalo razboyi jaku drzavu, sad cete nas pustiti u BiH da zivimo kao zdjedno i mrzimo se jos 50 godina, a od toga profitirate vi, ovaj treci put ste nas pokorili “demokratijom”.. eto super nam je ovako da se mrzimo a zivimo u jedinstvenoj BiH, ma vrh.

Dudek Krivousti Njofra

Veliko evropsko ime ŽAK ŠIRAK PREDSJEDNIK FRANCUSKE sredinom avgusta 1995 reče SRBI SU NAROD BEZ REDA ZAKONA I VJERE što će reći NAROD svetosavskih paganskih Isilovaca terorista idiota i UBICA opasan po okolinu i remetilacki faktor Evrope za završni genocid nad Bosnom GENOCID U SREBRENICI potrebno je angažovati najmanje 35 hiljada Srba

/ Najnovije