Snažna podrška Velike Britanije sa BiH: Podžić sutra sa britanskim parlamentarcima

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ko

Koga oni podrzavaju taj narod na zelenu granu nece nikada.

Podrzavam,ali...

Podrzavam da se jaca i kvalitetno naoruzava vojska BiH,ali recimo,a vrlo je moguce da rs,hdz,hrvatska ili srbija napadnu BiH ,tko bi bio na strani BiH ? Ako napadnu srbi branili bi je vjerojatno Bosnjaci,a hrvati bi kao i posljednjeg rata pomagali srbe. Rekao bih da ta vojska nema smisla dok BiH ne postane gradjanska drzava,ali ovako podjeljena na nacionalne torove uopce nema svrhe ili mozda bi valjala da je se salje u Ukrajinu i da se bore umjesto ukrajinaca koji setaju Evropom i *** se svojim skupim autima.

Ja mislim da je bolje da nas podrzi Rusija i da jeftiniji plin i gorivo?

Ili je bolje da nas podrzavaju najgori kolonizatori u povijesti covjecanstva ali po cijenu da se odreknemo Rusije, solidariziramo sa sankcijama protiv nje i .... popusimo na energentima i globalno na poskupljenjima? Koliko moras bit glup...

Gledaj samo one dvije zgrade u pozadini... Eh, to je napravila AU.

A rugobu na rijeci, zna se ko je napravio.... Samo jedni za 50 godina, drugi za 500.

Maktub

Podrzavam da se jaca i kvalitetno naoruzava vojska BiH,ali recimo,a vrlo je moguce da rs,hdz,hrvatska ili srbija napadnu BiH ,tko bi bio na strani BiH ? Ako napadnu srbi branili bi je vjerojatno Bosnjaci,a hrvati bi kao i posljednjeg rata pomagali srbe. Rekao bih da ta vojska nema smisla dok BiH ne postane gradjanska drzava,ali ovako podjeljena na nacionalne torove uopce nema svrhe ili mozda bi valjala da je se salje u Ukrajinu i da se bore umjesto ukrajinaca koji setaju Evropom i *** se svojim skupim autima. ka Podrzavam,ali... Mani pricu. Svicarska podijeljena na kantone pa funkcionira. I mnoge druge drzave. Pogledaj komentare ljiljana, Mikija i ostalih budala pa reci kako moze funkcionirati gradjanska drzava. Odmah nakon rata je trebalo strogo zabraniti i kaznjavati govor mrznje i petljanje religije u vlast.

Ljiljan

Podrzavam da se jaca i kvalitetno naoruzava vojska BiH,ali recimo,a vrlo je moguce da rs,hdz,hrvatska ili srbija napadnu BiH ,tko bi bio na strani BiH ? Ako napadnu srbi branili bi je vjerojatno Bosnjaci,a hrvati bi kao i posljednjeg rata pomagali srbe. Rekao bih da ta vojska nema smisla dok BiH ne postane gradjanska drzava,ali ovako podjeljena na nacionalne torove uopce nema svrhe ili mozda bi valjala da je se salje u Ukrajinu i da se bore umjesto ukrajinaca koji setaju Evropom i *** se svojim skupim autima. ka Podrzavam,ali... Mani pricu. Svicarska podijeljena na kantone pa funkcionira. I mnoge druge drzave. Pogledaj komentare ljiljana, Mikija i ostalih budala pa reci kako moze funkcionirati gradjanska drzava. Odmah nakon rata je trebalo strogo zabraniti i kaznjavati govor mrznje i petljanje religije u vlast. ka Maktub<<SEREM TI SE U ŽVALJE !

/ Najnovije