Snažna naslovnica "Mladine": Zagrljeni Janša, Vučić i Plenković komadaju Bosnu

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sekretar

Neko je tu dobio pozamašnu svotu. Zato sada dižemo kredite i prodajemo obveznice.

Eh

Slovenci služe, zna se kome. Oduvijek! Zato, je ovo mazanje očiju ljudima!

janes

nekako su mi poznate ovakve karikature, samo sto je predmet komadanja bio drugi, slovencima samo bojkot proizvoda, koga glume a predjes i drzavu autom za sat vremena

Role

Naravno i Slovencima je jasno ko iza ovoga stoji.

Role

nekako su mi poznate ovakve karikature, samo sto je predmet komadanja bio drugi, slovencima samo bojkot proizvoda, koga glume a predjes i drzavu autom za sat vremena ka janes Slovenci ne podržavaju ovo, iza ovoga stoje desničari tipa Janša, Orban, ruski uticaj, Slovenci kao narod nemaju veze sa ovim.

ka Role

nisu slovenci stajali ni iza onoga prije 30-ak godina kad su ko hijene s aktn tasnama napustali salu, ne kakaj role, ko da nikad nisi prelazio slovensku granicu a policija i carinici gledali na tebe ko na nize bice

JASMINA

ZAMISLI SAMO: Srpski mađari odluče oružanim ustankom da se otcepe. Sprovedu etničko čišćenje i genocid i formiraju mađarsku republiku u Srbiji... Budite svesni, ovako nešto je učinjeno u BiH i ako smatrate da je ok, onda nemate pravo da se žalite na sve ono što sledi odobravanjem ovakvih stvari. (Kopiran komentar)

zoma

Skretanje pažnje sa problema države BiH.Podjele teritorija su dovršene što se tiče ex Yu.Ovo su nečiji dugoročni mokri snovi kako to kaže Vulin.Do tada ćemo imati milijun drugih problema koji čekaju da se završe.

Slava Storonci

BiH je već podijeljena po etničkim linijama. Problem je u tome što nitko ništa ne čini u smjeru da ne bi bila. Dovoljno je samo prelistati što vam pišu mediji i kakve sve bljuvotine izgovaraju političke "elite" i da vam sve bude jasno. Stranci se pitaju ima li tu ikoga tko BiH želi kao zajedničku državu?

/ Najnovije