Slaven Kovačević: Gordan Grlić Radman uopće ne zna šta radi

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

U krvata vazda nesto ispod zita

Hrvati su u Bosni povlasteni. Ne radi se uopste o ravnopravnosti naroda. Krvacka zeli zapisat teritoriju, vide da ce hrvati u Bosni opast brojem pa zire da otmu komas zemlje.

Nato

Puši ga radmaneeee

Habuhabuhabu

Zna on šta radi, već je to bezobrazno do boli i misli da može silom kao što su silom do sad sve i pokušavali. S sve pod plaštom europskih vrijednosti. BiH Hrvati gube vlastite civilizacijske tekovine vijekovima građene u BiH zbog fašistoidnih elemenata iz Hrvatske. Biće i najveći gubitnici zbog te politike.

Gost

promašena politika Republike Hrvatske dovešće do potpunog iseljavanja Hrvata. Podjelili su im državljanstva kako bi neprirodno povećali broj svojih građana. Kao infantilce dovdode ih u Hrvatsku na izbore, iako nisu poreski obveznici. Pod hitno prestati kupovati proizvode iz Hrvatske. To je najveća pšatriotska obaveza svakog Bosanca.

na dugu stapu

dok ne padne sestrinska stranka u hrvatskoj, nema napretka

Dobar

Ma Radman je seljober u sakou, skotrljao se u Hrvatsku.

Mostar

Muslimansko Bodnjacka podvala zvana Komsic je raskrinkana i svijet je shvatio njenu pogubnost.

K

Sda pise saopstenja ovim Komsicevim i njemu samom, on jista drugo kao predsjednik ne radi osim sto se svadja sa srbima i hrvatima, a kad nije u predsjednistvu, onda nista ni nepita, nego uzima 5 milja onako. Bas ono ljigav lik do bola.

AU

Ovi hoce da uvedu apartheid u europi, kada ista prava daju srbima u hr, tada ce i oni ovo dobiti, sto znaci, nikada

Slava Storonci

Legitimno predstavljanje je nešto što je ova naša civilizacija prihvatila još od francuske revolucije. Svaki drugi način jednostavno ne spada u našu kulturu. Sve drugo nužno dovodi do razdruživanja BiH. Ko je shvatio shvatio, a ko nije shvatit će jednoga dana koliko je ovaj moj komentar bio dobronamjeran.

Slava Storonci

Kad se prvi put biralo(nelegitimno, bezobrazno) Komšića počelo se sa procesom razdruživanja BiH. Dodiku su se upravo tada upalile lampice, pa je od političara umjerenjaka postao radikalan, jer je shvatio da se s umjernim stavovima ne može komunicirati s radikalnim islamistima. Ograničen je prostor pa ne mogu sve detaljnije elaborirati.

***

***

/ Najnovije