Sladić: Koji bh. gradovi imaju najviše izgleda da sutra bilježe proljetnu temperaturu

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

MrziteljPDA

Mali se satire od hašimage po ilidžanskim hotelima! Njemu je uvijek vruće kad ga poderu kao svinja masnu vreću

Guest

Gdje su poplave od nedjelje? Radi sta drugo.

Guest

Ispumpa, iscjedi....kakva je to debilska terminologija?! Poslušaj malo prave meteorologe, kad vec veze nemaš. Prognoze su ti uglavnom otpad. I sta ovo pišu....nije valjda???

Duduk

Jeste čuli patriote zima će biti topla i suva pa se zato ubilo za rat i nemora se čekati proljeće. I za početak rata 10,9,8,7..... aaaajmoooo. Il vi nebi baš voljeli sad jer ste u BiH na praznicima kao onaj patriota iz Danske

/ Najnovije