Škola na Šipu nije otvorila svoja vrata ni ovog septembra, roditelj ogorčeni

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

JA1

Dali ste glas Mandicu i sad odmah od njega ocekujete ispunjenje svih obecanja a prije toga ste godinama glasali za SDA i nikad se niste bunili. Slazem se sa obecano treba ispuniti a najbolje vam je da vratite SDA oni ce vam sve ispuniti i jos vam pokloniti kilo kafe i kocke.

kukac

Dali ste glas Mandicu i sad odmah od njega ocekujete ispunjenje svih obecanja a prije toga ste godinama glasali za SDA i nikad se niste bunili. Slazem se sa obecano treba ispuniti a najbolje vam je da vratite SDA oni ce vam sve ispuniti i jos vam pokloniti kilo kafe i kocke. ka JA1 Ko je godinama glasao za SDA ? Svi nacelnici prije Ajnadzica su bili SDP ..

papac

Polahko sa školom pobogu prvo spomenici i murali.. Predlozio bih Mandicu da uvrsti u budžet Općine izradu akcionog plana za spomenik Savi Kovačeviću.. Mislim da bi to bio pun pogudak

blah

ma dosta i ove skole...sva sredstva općine usmjerena na školu dok se postojeće ništa ne obnavlja! Kad se pravi onolike naselje, nek se sa silnim investitorima i privatnicima odmah planira i škola

Inače

Dali ste glas Mandicu i sad odmah od njega ocekujete ispunjenje svih obecanja a prije toga ste godinama glasali za SDA i nikad se niste bunili. Slazem se sa obecano treba ispuniti a najbolje vam je da vratite SDA oni ce vam sve ispuniti i jos vam pokloniti kilo kafe i kocke. ka JA1 -----------Ma kakav Ajnadžić? Informiraj se! Načelnik Bećirević i SDP su prije SDA i prije njega 10 godina vodili Centar. Centar propao skro-nasroz, Ajnadžić malo doveo u red. Nastranu kakav je Ajnadžić suštinski, kao i svi ostali današni načelnici i političari svaki svoj interes gleda. Ajnadžiću je Centar makar bio čist. Ali i Mandić je isti, jedan je od istih u nizu, a Boga mi kakav mu je start i gori.

Krkan

Realno Mandić je totalni zajeb svima nama. Mi kontali naš čovjek, demokrata, socijademokrata, narodni. A on ima svoju cijenu i to vrlo nisku. Kakvo razocarenje.

Džasmin

Pa ljudi su rekli 1.9 i tako će i biti u čemu je problem samo što će to biti 1.9 2024

/ Najnovije