Skandalozno ponašanje Ambasade Rusije: "Sumnjamo da, gospoda, imaju glavu"

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

222

PRAVAC KUCI POD HITNO...

Roki

Izgleda mi da ne zna il je poš'o il je doš'o. Ptotjerat ga jer stvara nemir u BiH.

Bosanac

Mrs u rusiju fasisticku diktatorsku

Rujo, podvit cete vi rep!!

.

*si

**šta on uopšte još traži u našoj zemlji ***.

BRAVO *!!

BRAVO *!!

Mir s vama

Mir s vama, ljepše je

AsAsova

IDI IZ BiH-a, uopste niste dobrodosli majku vam fasisticku !!

Ti

Rus nije nervozan ali bi koji ovoliku kolicinu lazi propagande sirite je strasno. Prvo korona, sad nacizam pohvaljujete u ukurajuni i gurate ljude da ginu preko arioneta na vlasti je uzas. A kao svijet vidi, svijet je puno vise od toga sto bi inate samo svoje vijesti i naci cenzuri.

Dobro te Bosna trpi

Radis protiv Bosne, na strani si rusitelja i dobro je date ne protjeramo..i boli nas k...sto si ti napustio svečanost. Nisi ttebao ni biti.

Mythbuster

Odjebite svi iz BiH. I Ruski ambasador i engleske špijunčine ( iebo li vas tata Charles Craford). Johann Sattler je obični birokrata trećeg reda koji se ponaša kao neki "tajni upravitelj" i vuče kamarilu preplaćenih hipstera fine gradske raje koja trubi o "projektima demokratizacije". Diplomatsko klošarenje.

Azazel

Putlerov ker

registriran

Sta ocekivati od Ruske Septicke Jame.

Strašno

Sta radi ovaj glavonja u Bosni i Hercegovini? Zar on nije proglasen PERSONOM NON GRATA i oćeran iz Bosne i Hercegovine?! Kakva ba drzava, ovdje ima svega osim drzave!

Mrsh rujo!!!

.

/ Najnovije