Skandalozno | Pogledajte kako Dodik psuje BiH i vrijeđa generalnog sekretara UN-a

/ Komentari (31)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

333

Cuj skandalozno? Pa to je uobicajeno ponasanje jednog propalog i dosadnog papka.

***

***

Role

Vepar Laktaši ponovo pljuje državu koja mu je dala sve što posjeduje.Hoće li mu konačno doći politički kraj?

***

***

***

***

Guest

koja ljudska bljuvotine. rječnik uličara i propalice. znači li da je i biračko tijelo takvo?

Titi

To je normala , dosadni ste sa njim vise svega mi

Eu je to

KOLIKO SU RASLE PLAĆE U HRVATSKOJ? Bolnicama povišica 332 eura, javnoj upravi 202, osnovnim školama 217 eura

Krme

Smrdljivo

Ratko Mladic

Lijepe riječi su ukras!

Vera

KOLIKO SU RASLE PLAĆE U HRVATSKOJ? Bolnicama povišica 332 eura, javnoj upravi 202, osnovnim školama 217 eura ka Eu je to dok ovi bolesni umovi negiraju genocid i žive u mržnji i od mržnje, eto Lijepa susjedska ode napred i sa platom i standardom skoro stiže sosede Slovence. Bravo.

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Gutajte

Naš narod bi rekao gutaj g....kad se neznaš branit.Sve institucije i gradjani već godinama trpe vrijedjanja i idiotske poteze,a on vidi da mu niko ništa nemože,pa sve više i više uzima maha i ocekujem da izvadi onu stvar i da izurinira sve institucije i gradjane BiH.

Sale

***

Eto koliko je glup

Prvo kaze da ne postuje, ne voli, ne cijeni i da ne postoji Bosna i Hercegovina, pa onda kaze da treba nrko da ga stiti prije stranca i da gradimo nesto. Pa i ti si izgleda stranac?! Prvo pocni TI da postujes drzavu u kojoj si rodjen, u kojoj zivis i od koje zivis, pa cemo rado da gradimo nesto.

Guest

Vlah smrdi na kilometre. Je..o on svoju usranu kevu prvo u cmar pa onda odmah u zvalje genocidaške. Takodzer i svoju Goricu!!! 👉🏻👌🏻👉🏻👌🏻👉🏻👌🏻👉🏻👌🏻👉🏻👌🏻👉🏻👌🏻👉🏻👌🏻👉🏻👌🏻👉🏻

Maj 2032

Moze jos devet godina

Laxative

Pišam svakom b a l i j i u u s t a ka Ratko Mladic Truhne ti taj tvoj Ratko usran do za vrat u zatvoru majku ti ***** genocidašku. Nikada mu ni kosti iz zatvor izaći neće a i medo će uskoro da leti, pa nek onda laje na zvijezde... Vaša opčinjenost zlom i počiniteljima zločina i genocida je zaista čudo, takvih hajvana ispravnog mozga koji žive u laži ponavljaju je gorski nema na svijetu. **** te usrani Ratko, da te ****. Genocidni okote.

Jad ...

... i cemer ovjerenog lazova se nastavlja...kakva tuga drzati svoj narod u lazi i prevari...

Nadimak...

I treba vas sve okarakterisati kao GENOCIDNU NACIJUGENOCIDAN NAROD KOJI DOLAZI SA GENOCIDNOG DIJELA nase Bosne i Hsercegovine....a usput ti Goricu i onu koja te rodila J!

Derim

Pišam svakom b a l i j i u u s t a ka Ratko Mladic A mi se tebi pokenjamo , jer stalno jedes ****a. A poslije cemo se ispisati, da zalijes.

Derim

Dodik je fino jednom rekao: sa gospodom gospodski, sa klosarima klosarski. Drugim rijecima, svakome prema zasluzi. Sta ti nije jasno??? ka Sa gospodom gospodski, sa klosarima klosarski E ako je po zasluzi , onda ti svi karamo mamu i kenjamo ti se u zvalje.

obicna zena

Vecernja doza Dodinih budalastina. Mora da mu je opao šecer!

onako

Pišam svakom b a l i j i u u s t a ka Ratko Mladic de se ti popisaj najdrazim , pa na spavanje .

Gospodin?

Dodik je fino jednom rekao: sa gospodom gospodski, sa klosarima klosarski. Drugim rijecima, svakome prema zasluzi. Sta ti nije jasno??? ka Sa gospodom gospodski, sa klosarima klosarski ha ha ha ha ha ha ko ON gospodin!

IVA

***

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Pupupu

Konjina ostaje konjina!

🔥🔥🔥🔥

***

Nora

A mi se tebi pokenjamo , jer stalno jedes ****a. A poslije cemo se ispisati, da zalijes. ka Derim Pobogu, zar moras biti isti kao on. Ovdje mozes vidjeti puno normalnih komentara koji nose poruku, a ti? Ko li je tebe vaspitao?

/ Najnovije