Skandalozno: Objavljen izvještaj kojim se nastoji negirati genocid u Srebrenici

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Xxzxx

Tresla se gora rodio se mis. Srbi genocidnost nece nikad oprati. Fakti i cinjenice dokazane svijetskim sudovima.the end.

Dudek Krivousti Njofra

Veliko evropsko ime ŽAK ŠIRAK PREDSJEDNIK FRANCUSKE sredinom avgusta 1995 reče SRBI SU NAROD BEZ REDA ZAKONA I VJERE što će reći NAROD svetosavskih paganskih Isilovaca terorista idiota i UBICA opasan po okolinu i remetilacki faktor Evrope za završni genocid nad Bosnom GENOCID U SREBRENICI potrebno je angažovati najmanje 35 hiljada Srba

Ss diviz

Cuj cifut u nekakvoj komisiji,pa cifuti prave 70 godina genocid nad Muslimanima.cuj divizija,s un ljude razoruzo i ostali samo civili.mozda je ostalo nedto privatnog naoruzanja i to pjesadijskog,ko se moze pudkom branit od tenka.srbi su s huti plemenom jefini narodi pod genocidni.

Gost!

Car je go! Džaba sve. Ko vas više išta pita i sluša? Patologija.

zemlja je okrugla

Nije više uopšte potrebno reagovati na izjave i kojekakve kupljene analitičare i kvazi istoričare. Haški sud je sve rekao kao i gotovo cijeli svijet. Neka se gospodin Gideon Grajf stidi ne bošnjaka nego svojih zemljaka koji su prošli sličnu golgotu a niko im to nije umanjivao ni negirao.

Simon Wiesenthal

Gideon Grajf, ne mogu vas nazvati gospodinom jer vi to niste! Vi ste jedan obicni hohštapler koji je za saku krvavih dolara zloupotrijebio svoju pripadnost Zidovskom narodu da relativizira najveci zlocin u Europi nakon 2 Svjetskog rata! Pa Vi to dobro znate da je u Auschwitz-u postojao zidovski ODRED SMRTI koji je bio zaduzen za ubijanje sopstvenih sunarodnjaka samo da bi svoj zivot produzili za nekoliko nedelja! Oni su to radili da bi se odrzali u zivotu ili kako rece jedna prwzivjela logorasica: bila sam ljubavnica ss-ovcu, jedino sto je bilo vazno je prezivjeti!. Sta je vas nagnalo da ucestvujete u ovoj gnusnoj raboti? Zivot vam nije u opasnosti, ali vasa nezajazljiva glad za novcem i vjerojatno patoloska mrznja prema muslimanima uzrok su vaseg sunovrata kao covjeka! Obadvije osobine su itekako tipicne za Svetosavske teroriste i cionisticke svinje. Vi svakako niste svetosavski terorista. Ironija sudbine vas stavlja u isti kos sa onima koji sire lazi da Holokausta nikada i nije bilo. Vrlo je mala razlika izmedju neonacista i cionista. Uglavnom se svodi na simbole a nacin djelovanja im je istovjetan samo sto je u skladu sa vremenom u kojem zivimo. Nacisti su imali koncentracione logore zatvorenog tipa a vi imate iste takve ali otvorenog tipa na ogranicenom prostoru tipa Gaza, Zapadna obala itd. Naravno da istomisljenike trazite u svojim dojucerasnjim dzelatima jer CILJ OPRAVDAVA SREDSTVO. Vama cionistima ni Holokaust nije svetinja pa zasto bi vam bio Genocid nad Bosnjacima? Pogotova ako to jos dobro i unovcite! Sramotite posteni jevrejski narod i zloupotrebljavate njihove patnje u svoje sopstvene interese. Sram da vas bude! Vi ste najgori ljudski otpad i imali ste srecu da se udruzite sa onima koji su isti kao i vi -najgori ljudski otpad, zivotinje u ljudskom obliku ili kako ih vi cionisti zovete GOJE!

A-ha

Haha, čuj, "Nezavisna komisija", hahaha. A ovaj Gideon stručnjak forenzničar, haha. Nemojte više, molim vas radiosarajevo ba

N

Koliko moralna bijeda pokusava da demantuje i opovrgne svijet i sudske presude pa to nije normalno. Koliko ne zele prihvatiti cinjenice da je to cudo jedno. Nije ni cudo sto ih svijet vidi kao zlocince. Koja fukara, koji zlocinci, koja bijeda.

zoma

Gideon Grajf je svetosavski igrač i ovo mu nije uopće prvi put da daje izjave koje pogoduju i opravdavaju svetosavce!

Herzog

Gideon Grajf, Kada ce te istrazivati da li se Holokaust desio ili su nazisti samo htjeli da oslobode njemacke djelove od jevrejske vojske?

Pih

Ma kakvi, bošnje nepismene znaju bolje od Jevreja i Srba šta je genocid! Rekao im SDA!

/ Najnovije