Skandalozno: Novinarki RTV Srebrenica sugerisali da ne koristi termin - genocid

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

NM

Stanje u BiH je eskaliralo do novog rata. Dejton nije nista postigao. Bio je to civilizacijski promasaj. Nema povratka nazad na nemogucu drzavu. Treba napraviti gradjansko, republikansko drzavno uredjenje bez lazne konstitutivnosti “naroda” i vjerski podijeljenih teritorija. Promijeniti ime drzavi u iskonsko Bosna. Neka ostanu regije Krajina, Hercegovina, Posavina, Istocna Bosna,..

N

Sve dok budemo sutili tako ce nam biti... krvoloci da nam govore kako cemo i sta govoriti? Kako se ponasati? Oni isti koji su nas ubijali? Sikter vise

Arda

Zahvaljujuci USA i EU koji su prekinuli rat za oslobodjenje Bosne pomocu HV, HVO...navlaceci nam ludjacku kosulju Dayton i degutantno dugogodisnje iscrpljujucim Haskim procesima uz stalno progledavanje kroz prste zlocincima, nacistima i fasistima da orgijaju Bosnom, smo dosli do ove nakaradne situacije da se zrtva katilu mora povinovati.

Habuhabuhabu

Zanima me koliko će se 'novinara' iz RS-a oglasiti povodom ovog slučaja.

Tuner

Dajte da vidimo fotku dorektora. Mozda ga negdje prepoznamo pa da ga pocastimo picem. Pleme mu

Ljiljani nisu sa Karpata

Naravno da nije inat nego istina. Drži se, ne daj se

/ Najnovije