Skandalozna izjava Karamatića: 'Nadam se da je Nevistić dobo halal certifikat od sarajevske čaršije'

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Ogledalce ogledalce reci mi ko sam

Kad se seljaci dohvate tatstature a nisu u stanju da sastave recenicu sta zele da kazu. To samo dokazuje da su doslje na ovom podrucju jer se genetski i intelektualno nisu prilagodili okruzenju gdje su dovedeni kao sluge. Istina je bolna zato i ne zele da provjere svoj DNA da bi saznali iz koje zemlje Srednje Azije su dosli na ovo podrucje.

Matrixus

***

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Haha

Lijepe riječi su ukras!

HashimQ

Lijepe riječi su ukras!

Haha

Mario je dobrano uznemirio inače vrlo tolerantnu sarajlabadsku raaaju. Ne mrze nikoga, ali vole baciti kletvu da ti se dlake na leđima dignu. Ne mrze ako ćemo se lagati dakako

Matrixus

Sarajlije ne mrze, ali preziru takve fašiste, genocidaše, razne đukele, eno i onakve kao onaj puknuti Damir Nikšić koji je danas braneći ovog nesoja navaljao takve gluposti da to nije normalno, a ono je sad u toj našoj, njihovoj stranci. Lik puko ko ledenica.

_

***

Give him a break

Vjerovatno mu je koza tijesna, oni iz kamenjara svako malo mijenjaju kozu kad je prerastu. Treba covjeka pustit na miru, svakako ce se sam pojest od puste zlobe i fasizma.

Ha ja

Vidimo da kod bosnja covjek ne moze slobodno izraziti svoje misljenje, bas kao u islamskoj republici, a da mu ne prijete kaznom. A sve bi kao htjeli u eu, ali ako ikako moze preko bliskog istoka.

/ Najnovije