Skandalozan istup čelnika SPC-a: Patrijarh Porfirije nazvao RS državom!

/ Komentari (19)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Cuj to..

..baaas me cudi :):) Pa Laktaski glavonja je njegov pulen...a genocidni entitet,njegovih ruku djelo..

Dodiku do jaja

Ovaj popo jos izgleda vitalan. Ne bih reko da je pasivan u odnosima ko Kachavenda. Ima neke hemije izmedju dodika i njega.

Habuhabuhabu

Ništa pametno se ni ne očekuje od popova četnika.

Edo

Braco Bosnjaci spremajmo se nemoj da nam budu barikade ko 92 a mi ko telad! Sa dusmanima nikada na zelenu granu!!!!

Sarajevo1

Ove stare prdonje koje su i dovele do rata i jos uvijek rade na ideji "srpskog sveta" treba proglasiti personom non grata i isćerati iz Bosne! Isto sranje rade ponovo i u Crnoj Gori!!!! Ima li iko MUDA od bh politicara da ih nazovu pravim imenom?! Gdje je sad udruzena reakcija bh politicara?! Niko nema pojma!

Mi radimo u tri smjene da nestane jer je nastala na genocidu!

.

Štanca se štanca.!!

.

Neće nam trebati nikakvo skidanje embarga!!

.

hrkljus

"Ko zida svetinje, ko zida bogomolje taj ne može želeti drugome zlo", rekao je, uz ostalo, Porfirije." U avliji Fate Sokolovic?! Odjebaus Porfirije!

Katy

Najbolje da se ne prenose nebitne izjave nebitnih ljudi.

Habuhabuhabu

Čekam svojih pet minuta da proglasim džamahiriju usred Srbije.

Guest

A silna svita ga dočekala u Sarajevu

registriran

Porfirije = Pedofilije..................sto Onaj napisa, NEUZUBILAH.

Robot

spc I sanu, arhitekte zlih desavanja of 90 pa do ovoga sada

Guest

Svi sveštenicu su isti šupci...ni Puljić nije bolji...ni Reis ul ulema koji šuti na sve. Niti jedan od njih ne slijedi 10 Božjih zapovjesti. A Bog je jedan ili u prevodu Allahu ekber!

Guest

ovaj PEDOFILIJE je stvarno izgubljen.

Manojle

Ukidanje entiteta rs je neminovnost i to će se dogoditi voljom naroda i uz nesebičnu pomoć EU, Amerike, NATO pakta, ali i svih probosanskih snaga i patriota BiH. To je neminovnost, jer entitet rs je nasilno i uz GENOCID, UZP i najmonstruoznije zločine osnovan i prevarom dobijen na kostima i krvi nevino ubijenih Bošnjaka, Hrvata, Srba, Jevreja i ostalih građana BiH. Međunarodni sud je nedvojbeno dokazao da su institucije rs vojska i policija rs počinile GENOCID i to je opravdan razlog da se ukine rs kao takva tvorevina osnovana na genocidu i uzp-u.

Digi Digi

Na zastavi četri slova prava – Samo Selidba Srbina Spašava!

"Repiblika" Hahahahahaaaaaa

RS JE ENTITET KOJI JE STEČEN I VALIDIRAN U DAYTONU KAO ENTITET, DIO BOSNE I HERCEGOVINE KOJI JE NASILNO FORMIRAN NA UBISTVIMA, PROTJERIVANJIMA HILJADA LJUDI I NA KRAJU POSTAVLJEN NA ZEMLJI KOJA JE NASILNO OTETA I NEZAKONSKI I NELEGALNO PROGLAŠENA KAO NEKI IMAGINARNI „SRPSKI DIO BIH“. PRIJERATNE VLASNIČKE KNJIGE ZEMLJE NA KOJIMA JE NAVODNO TAJ ENTITET RASPOLAŽU EGZAKTNIM PODACIMA O VLASNICIMA ZEMLJE KOJA JE PROGLAŠENA TIM ENTITETOM. RS JE DIO BIH I SVI BOSANCI I HERCEGOVCI IMAJU PRAVO DA BIRAJU ČLANA PREDSJEDNIŠTVA S TOG TERITORIJA, ISTO KAO I SA TERITORIJA FBIH, AKO VEĆ MORAJU DA POSTOJE TROJICA TIH DEGENERIKA UOPŠTE!

/ Najnovije