Skandal | Nenad Nešić ponovo ponižavao Srebrenicu: Pričao vic i ismijavao žrtve genocida

/ Komentari (42)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

uzas

***

Eto

***

***

***

Hiki

***

***

***

Detalji

***

Tuzilastvo?

***

***

***

Sultan

Lijepe riječi su ukras!

Za Foca

***

Taxi vozac

Lijepe riječi su ukras!

Peter Justinov

***

Lijepe riječi su ukras!

***

Sarajevo bih

***

***

***

Nadimak...

Da Bog da zbijali istu salu na racun tvoje porodice a ti bespomocno gledao i slusao...a trojkasima JM!

***

***

Sabor svinja kod Marića

Farma Kuća Zadruga Turbofolk Pink nakot u ekstazi samodopadnosti vlastitog primitivizma i toploj kupki laži o svojim herojstvima, čojstvu i plemenitosti zaboravlja pogled u ogledalo i vlastitu strukturu mentalnog sklopa. Primitivluk, nasilništvo, mržnja i kao osnova svega – LAŽ DO BESVIJESTI .....

1601

Bliži se dan kad ćemo vam j e b a t ***** za sva vremena, za sva klanja, silovanja i genocide koje ste počinili u Bosni, za svako dijete koje ste ubili, svaku ženu koju ste oskrnavili i svakog čovjeka kojem ste oduzeli život. Mislite i pričajte šta god hoćete, pseće svinjska pogana lažljiva kasto. U Bosni vam mjesta i života nema g o v n a neljudska. Vaš će kraj doći uskoro, taman to značilo i naš kraj. A ovdje je naša zemlja i nas je ovdje skoro dva miliona. Ovo je zemlja naša, BOSANSKA !

BA1

To više nije skandal, to je *****čki narativ. Koga to još iznenadi, šokira, skandalizira?

***

***

***

***

Pravda

Nema veze. Država je jaka i stoji uz svoj narod 😂

visocica 1662

***

zimbabwe-bošnjo

***

***

***

Ovo je ...

... trojanski izbor. Njihova vizija 'bolje' budučnosti u BiH.

***

***

***

***

Čuj, "moralno dno"

***

nasvasta

***

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Durmo

***

***

***

PorfiricusGenocidicus

***

Jao jao jao

***

Laxative

Lijepe riječi su ukras!

Hej

Prošlom ratu je prethodilo vrijeme bratstva i jedinstva, pa su ipak nastali strašni zločini... u sljedećem ratu, nikakve ljudskosti neka niko ne očekuje, nakon ovoliko ruganja žrtvama, jadu i nevolji, nakon toliko drskog poricanja zločina i istovremenog ponosa na počinjeno zlo. Tužno, jer životi prolaze u gluposti umjesto u popravljanju i poboljšanju stanja....

chim 2

***

Dobar vic, posebno jer je istinit. Ali ima i bolji

Dobar vic, ali ima jos bolji. Koja je razluka izmedju mihajla sumahera i bih? Nikakva. Oboje su u zivotu iskljucivo na aparatima i samo cekaju kada ce ih iskljuciti.

Derim

***

Gost_Radio_Sarajeva

Kad će ministar za istraživanje ruda i pričanje viceva u zatvor?

/ Najnovije