Skandal na KCUS-u: Sebija Izetbegović pljunula zaštitara?

/ Komentari (38)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Primitivizam i renesansa

Ima li kraja njenoj sramoti?

xxx

neskolovana *****ulja treba da ide u zatvor, i vrati pare koje je primala na racun lazne diplome

Haha

***

Matrixus

***

Ne pijem dok Paja vozi

Ovaj bi trebao da primi vakcinu protiv tetanusa i protiv bjesnoće

Matrixus

Ovaj bi trebao da primi vakcinu protiv tetanusa i protiv bjesnoće ka Ne pijem dok Paja vozi Đaba mu sad, niko ne može preživjeti napad kobre pljuvačice.

Zastitar iz Maoce

Zna li se kada Sebija travrka ide u KPZ?

123

Nikako se riješiti te primitivke. Jadno naše Sarajevo ccccc

Božeee

***

Ne pijem dok Paja vozi

***

Jddcbb

Lijepe riječi su ukras!

Namidak

***

Prle

Da je ovo uradio pacijent ili posjetilac pacijentu bio bi uhapšen u roku pola sata, zar nismo svi isti pred zakonom?

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Ovom iznad

Eto, obranio si je. Neka ga je pljunula,sad je sve OK, jbg odvratni ti zaštitari.

Sale

Vidite li da ovi Izetbegovići,pogotovo Sebija i Bakir,nisu normalni ljudi!

333

Boze, sa kakvim primitivcima mi imamo posla vec 30 godina. I nakon toliko vremena i pri punoj svijesti jos uvijek nekad ne mogu sebi da dodjem od ovolike kolicine divljastva, i to po bolnicama, ministarstvima, fakultetima, opstinama, raznim institucijama. Gotovo da nema profesije i zvanja koju olos nije degradirao do potpunog besmisla. Ogavno.

Vkgihihonlb

Lijepe riječi su ukras!

Guest

***

Kfkgltl

***

Kaj

Lijepe riječi su ukras!

Jfjkfkkgk

***

Ojha

Lama Izetbegović

rwuzpwruzvpb

@kfgdugsiug (or whatever) Predpostavljam da i ti pripadas nekom narodu slini na Balkanu koji dopusta da ga ****a gaze, jer ja ne vidim niti jedan narod da pod smecem nije savio kicmu - osim Kosovara.

Nmkgklgđ

Dok vi preDpostavljate pametni vas popiške ;) e sada da se kojim slučajem trznete i bazično se opismenite...

Neki

***

HashimQ

Ovim srpskim botovima, manite se, Sebija je naš problem, bavite se vi sa Pizzousti i sa ona lezba, ta qif sha nonen.

Jcjvkjpkćkčj

***

Stvarno

Vi novinari ste stvarno smeče,jest da živite od vijesti i objavljujete svašta da zaradite svoju platu,ali gdje vam je istina,čast,poštenje i obraz ?

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

Kukac

Hocete vi vise sjahati s tom sebijom u pm.. eto smijenjena je sta je sad. Nemate tema pa hajmo ponovo o Sebiji

Role

Da nisu snimile kamere rekla bi da mu nije ni prišla ili da uopšte nije bila ona, ovako imamo dio dokaze da žustro i nervozno prilazi zaštitaru...ostalo možemo samo nagađati ali iskreno ja vjerujem da je ova spodoba tako reagovala.

twtrega

@hgaoirghaoer (or whatever) Jos kad bi ti zivio u gradu, i kada bi bio gradjanin a ne trecerazredni inferiorni rasist, gdje bi ti kraj bio :D.

Kvgigibćmmp

@hgaoirghaoer (or whatever) Jos kad bi ti zivio u gradu, i kada bi bio gradjanin a ne trecerazredni inferiorni rasist, gdje bi ti kraj bio :D. ka twtrega Danas kada je sve stvar izbora, mesto boravka i politički stav pa ako vam se tako sviđa i dama sa tomki, ne vidim smisao vašeg ispraznog komentara?! Ali neka vam bude, vi birate ulogu nemuštog kritizera, aferim ;)

fgadf

@jghadu Kaze nemusti rasist. Tesko naprdjivanje.

Sena

Sta ste se toliko orusili na tu sebiju dobra je bila dok je zivote spasavala ta porodica Izetbegovića to je stara begovska porodica nemam lose rijeci moje misljenje

Portal

Kako se jedne te iste teme svaki dan godinama provlace na portalu. Sebija, Memići, respiratori .. Ne moze se izbrojati koliko je puta Sebija bila tema ili koliko su puta citirali Muriza i njegove izjave, tvitove i sl... Nije tesko zakljuciti ko je narucilac.. Čini mi se da je zadnji dan dva na rubrici estrada legla Brenina uplata pred koncert za novu godinu.. tako da ce nas tušiti o breni i snajki jedno dvadesetak dana.. Ofirni placenicki portal, ne zasluzuje naziv koji nosi..

Opa Đurđa

Ma slatka je Seka.

/ Najnovije