Skandal iz Kalinovika stigao do Vijeća sigurnosti UN-a: Reagovao Schmidt

/ Komentari (33)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

MIKI

***

Pa, mm

OPET SARAJEVSKE LAZI ka MIKI Informiši se konju. Prebaci tv kanal sa Pinka na nešto drugo.

a KO laže???

***

Kratko i jasno

***

Sukiiii

Sankcije su najbolji lijek.

E čuj

Slave mladića jedinog takozvanog generala koji nije ništa osvojio sa tolikom vojskom nije pobjedio ni jednu bitku izgubio rat jedina njegova zasluga je Genocid. Jad i bijeda on lika

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

Reuf

***

miki

***

sarajevo bih

***

Mklj

***

Gago

Onda treba preimenovati sve ulice alije Da Hag nije čekao da umre bio bi zajedno sa mladićem u zatvoru

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

MIKI

***

Sta ćeš kad su bolesni

Slave mladića jedinog takozvanog generala koji nije ništa osvojio sa tolikom vojskom nije pobjedio ni jednu bitku izgubio rat jedina njegova zasluga je Genocid. Jad i bijeda on lika ka E čuj Da imaju i sekunde pameti ili ičega ljudskog u sebi prestali bi sa slavljenjem genocida, svaki pametan čovjek bi se toga stidio.

Lušo Buljko

Tito je to po kratkom postupku svi u kamenolom na Goli otok pa tamo pjevaj borbene

IVA

NISTA CUDNO KADA SU U VOJSCI BIH SLJEDBENICI MLADICA KOJI SU SA NJIM KLALI I UBIJALI!

Odgovor dalibu

***

***

***

***

***

Điđi

***

Ne pijem dok Paja vozi

***

Dudek Krivousti Njofra

Haj'mo Zukane tužba, pa zatvor..

HUKA

Eto Zvekane jeli ti sad jasno da nema jedinstvenih OS BiH nego su to tri vojske. U nekom momentu i necijem interesu pucne prstom i oruzje prorad. Zar ti nije jasno kako se JNA za tren pretvori u Srpsku vojsku. Konju od ministra sta mozes poduzeti NISTA!!!!!!!!.

Milos

***

🤣🤣🤣🤫

Onda treba preimenovati sve ulice alije Da Hag nije čekao da umre bio bi zajedno sa mladićem u zatvoru ka Gago Onda sve serbo-kuroate pobrisat sa lica zemlje jer su kristofasiti-arijevska rasa zamotana u ljusturu krscanstva? Mlogo si pametan Sergej.

Nacipeder Andric

***

Profesionalni lazove govnarski

***

Zaboravio si pitanja

***

lik

***

Ccc

Kako švabo ništa ne reče o otvaranju Arnaudije u Banjaluci?

Setko

Najbolje je nama, "gačača" običaj kao u Africi, koji se desio poslije rata Tutsija i Hutu. Naime, nijedan sud ne moze stici da obradi stotine hiljada tuzbi. Zato oni, pribjegoše lokalnom obicaju - na ogromnu livadu, prostranstvo, pozovu se svi koji zele pomirenje sad i nikad vise poslije, nemaju pravo traziti pravdu. Pa onaj, koji zna, da mu je recimo, neko ubio nekoga, i ko je taj ubica, prozove ga. Ovaj izlazi. Tužitelju se daje da bira oruzje, mac, pistolj, noz. Krivca ili da kazni ili da mu oprosti, nema treće. Lično. Ovako je stotine hiljade slucajeva dosta brzo rijeseno. Zato danas zive mirno...zato, svi mi na...recimo, Glamočko ili Kupreško polje...jedno, sedmicu dana...pa kući. Nece nam nista za tu sedmicu faliti. Necemo ni propasti i ovako nam je propalo dana i mjeseci i godina

eee tugo novinarska

"događaj se dogodio" ;;)

/ Najnovije